Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

3108 Liljen - Arne Jacobsen

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 9.121,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 9.121,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Liljen 3108 er endnu et resultat af det glimrende samarbejde mellem Fritz Hansen og Arne Jacobsen. Liljen er en stol i Serie 8, men efter dens stigende popularitet bliver den oftest omtalt som liljen. Stolen blev som udgangspunkt designet til Danmarks Nationalbank. Formålet med stolen var et skabe høj komfort og kombinere det med flot design.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Liljen 3108 er endnu et resultat af det glimrende samarbejde mellem Fritz Hansen og Arne Jacobsen. Liljen er en stol i Serie 8, men efter dens stigende popularitet bliver den oftest omtalt som liljen. 

Stolen blev som udgangspunkt designet til Danmarks Nationalbank. Formålet med stolen var et skabe høj komfort og kombinere det med flot design. Denne plan lykkedes til fulde, men det skete kun på grund af den meget komplicerede proces, som stolen går igennem under fremstillingen. 

Liljen er fremstillet af laminerede finérlameller, som ved hjælp af en vanskelig formstøbeproces, giver stolen sine flotte kurver og udformning, der i sidste ende giver stolen dens høje komfort. 

Stolen fås i flere modeller og farver. Blandt de forskellige modeller finder man en firbenet stol uden armlæn og en firbenet stol med armlæn. Derudover er Liljen stolen også blevet lavet med drejestel. Farvesortimentet dækker over en sort, en hvid og en rød model.

Materiale:

Skallen: Formpresset og fuldpolstret
Underdelen: 14 mm. blankforkromede stålrør.

Størrelse:

Højde: 81 x Bredde: 64 x Dybde 52 cm.