Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

AAC22 - About a chair

 Hee Welling HAY
2.299,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.299,00 kr. Spar 0

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Info

HAY AAC22 - About a Chair er udtryk for et design, som har til formål at holde tingene meget simple, samtidig med at det skal være iøjnefaldende og fange brugerens opmærksomhed, allerede inden at de har prøvet at sidde i den. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

AAC22 er udtryk for et design, som har til formål at holde tingene meget simple, samtidig med at det skal være iøjnefaldende og fange brugerens opmærksomhed, allerede inden at de har prøvet at sidde i den.

Samtidig skal stolen være i stand til at indgå i flere forskellige miljøer, alt efter hvor man ønsker at anvende den. Man kan altså både bruge stolen som en fin spisebordsstol, kontorstol samt som stol i kantinen eller rundt om kantinebordet. Mulighederne er flere end begrænsningerne og grunden til dette er, at designet indeholder så mange elementer.

I designet med stolen, var det vigtigt for designeren, Hee Welling, at kombinere form, funktion og komfort med detaljer og det æstetiske, hvilket er lykkedes glimrende med AAC22.

Stolen fås i to forskellige modeller, samtidig med at farvevarianterne er mange. Den ene model er en stol med armlæn, som er polstret, mens den anden model ligeledes har armlæn, men ikke er polstret.

Mål:

Højde: 79cm, Bredde: 59cm, Dybde: 52cm, Sh: 46cm

Materiale:

Stel fås i sæbebehandlet eg, lakeret eg eller sortbejdset eg

Skal fås i farvet polypropylen.