Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Ægget Fodskammel - Collectors Edition 2023 - Kobber stel/Forest green læder

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Limited
Enhedspris 19.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
667 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 667 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
24/COLLECTORFODSKAMM

Info

BEMÆRK! SÆLGES KUN VED SAMTIDIG KØB AF

"Ægget Lænestol - Collectors Edition 2023"

Fodskammel til Ægget - Collectors Edition 2023. Et samlerobjekt til designelskere - tegnet af Arne Jacobsen, produceret af Fritz Hansen og elsket i hele verden!

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Fodskammel til Ægget - Collectors Edition 2023. Et samlerobjekt til designelskere - tegnet af Arne Jacobsen, produceret af Fritz Hansen og elsket i hele verden!

Dimensioner:

Bredde: 56 x Dybde: 40 x Højde: 37 cm.

Materialer:

Stel: Kobber (pvd belagt stål)

Læder: Pure læder

Anilin læder med let struktur og synlige naturmærker.

Anilinlæder betragtes som en førsteklasses valgmulighed til polstring. Kun 5 % af alle råhudene opfylder de høje kvalitetsstandarder, der kræves for at blive forarbejdet til anilinlæder. Dette luksuriøse læder har en ubehandlet overflade uden nogen beskyttende finish, hvilket fremhæver dets naturlige skønhed og unikke karaktertræk. Anilinlæder tilbyder en imponerende grad af komfort, åndbarhed og blødhed. De åbne porer på læderets overflade tillader det at 'ånde', hvilket gør det i stand til at absorbere og afgive varme ved kontakt med kroppen. Med tiden udvikler anilinlæder en smuk patina. Dets åbne overflade betyder, at farvet anilinlæder vil kunne ændre sig over tid ved udsættelse for sollys, mens naturligt, ikke-farvet anilinlæder vil gradvist mørkne ved udsættelse for lys.