Ægget Inkl. fodskammel

Design: Arne Jacobsen
Fra: 54.757,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

Kampagnepris indtil 31. August 2017

* Obligatoriske felter

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 6-8 uges leveringstid
  • 14 dages returret i webshopen
  • Sikker betaling
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Vi har AAA kreditering
  • Brug for hjælp? - kontakt os
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Ægget Inkl. fodskammel

More Views

Beskrivelse

Du får en matchende fodskammel, når du køber en Ægget™. 

Kampagnen gælder alle varianter af Ægget i stof eller læder (Fritz Hansen kollektion).

Ægget er et af de mest kendte designermøbler der er udformet af Arne Jacobsen i 1958. Sammen med Svanen designede Arne Jacobsen ægget som en del af et projekt til Royal Hotel i København. Ægget udsprang af en ny teknik, som Arne Jacobsen var den første designer til at bruge. Stolen er fremstillet ved en stærk indre skal af skum under polstringen. I sit hjem bestræbte designeren sig derfor på at opnå den helt perfekte form til stolen. 

Stolen er især populær i basic eller classic læder, da disse udtrykker det helt særlige og ekslusive look, som sikrede stolen sin store anerkendelse. Stolen udmærker sig både i design og konformitet, og Ægget er derfor også et af de mest populære designmøbler til dato. 

Kampagnen kører frem til 31. August 2017

Ønskes retur drej, skal dette skrives i kommentarfeltet når du afslutter købet. Retur drej koster 1.092 kr. 

Produktspecifikationer

Mål: 

Ægget - Højde: 107 cm x Bredde: 86cm x Dybde: 79-95cm x Sh: 37cm.

Fodskammel - Højde: 37 cm x Bredde: 56 cm x Dybde: 40 cm

Materialer: 

Stolen er fremstillet ved en stærk indre skal af skum under polstringen. Derudover fuldpolstres den med stof eller læder betræk i forskellig kvalitet og pris grupper. Hynden er af koldskum.  

Fodskamlen er fremstillet af en hynde af koldskum, som er betrukket med stof eller læder. 

Både Ægget og Fordskamlen sidder på en X-fod i satinpoleret aluminium. 

For flere stof- og lædertyper, kontakt en af vores butikker eller brug kontaktformularen på webshoppen.

Om designeren

Når det kommer til rent output, er der kun få, der kommer op på siden af Arne Jacobsen. I løbet af hans liv skabte han en voldsom mængde af værker, hvor der i blandt dem findes alt fra arkitektur til møbler. Og på trods af den store kvantitet gik han aldrig på kompromis med kvaliteten - det eneste, der gik for ham, var det bedste.

Arne Jacobsens talent kan spores tilbage til tegnebordet i den bogstaveligste forstand: han ville egentlig have været maler, da hans barndoms store nydelse var at tegne utroligt realistiske naturbilleder, men hans far mente, at han ville klare sig bedre gennem livet som arkitekt. Derfor valgte han den vej, men altid med sin kunstneriske side i bagagen. Han var en udpræget perfektionist, der krævede det samme af alle dem, der arbejdede for ham. Hvis man ikke var klar på ofte at arbejde til langt ud på natten, så var hans tegnestue absolut ikke det rigtige sted for en.

Som arkitekt var Arne Jacobsen en udpræget modernist. Når han var færdig med at tegne et hus, så han værket som fuldstændigt færdigt, hvor der i hans øjne ikke var brug for andet pynt. Idéerne, han byggede sine værker ud fra, var altid meget simple, hvor der kunne bygges mere og mere på for til sidst, at blive fuldt ud komplekse. Han havde et meget intuitivt og ligetil forhold til design, hvor han med en idé i baghoved og med et medfødt talent for proportioner gik lige til sagen, hvor han trak sine designs så langt ud, som de kunne komme med hensyn til teknologi og materialer, som han brugte på en helt nyskabende måde. 

Producent

Fritz Hansen