Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Ægget Lænestole - Alu stel/Re-wool stof

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 58.499,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 58.499,00 kr. Spar 0
Delbetaling
3.072 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 58.499 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.072 kr. Samlede kreditomk. 2.925 kr. Samlet tilbagebetaling 61.424 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Tidløst design fra Arne Jacobsen i en bæredygtigtekstil med masser af farve og dybde.

Re-Wool tekstilet har en exceptionel dybde i sin farve og en levende tekstur der fungerer fantastisk godt i samspil med Ægget.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket
Arne Jacobsens Ægget™ loungestol i bæredygtigt tekstil - Re-Wool
 
Det er tidløst design klædt i et bæredygtig tekstil med masser af farve og dybde. Smukt, ærligt og intelligent.

Re-Wool er et indbydende polstrings-tekstil med en bæredygtig profil. Det er fremstillet af Kvadrat, og består af 45% genanvendt uld, der stammer fra overskydende materiale hos engelske garnspinderier. Designet har Margrethe Odgaard stået for.

’Visionen var at skabe et ærligt og miljøvenligt tekstil og samtidig tilføje den meget fine fortælling i anvendelsen af overskydende materiale fra Kvadrats egen produktion’, fortæller Margrethe Odgaard.

Re-Wool tekstilerne har en exceptionel dybde i sin farve og en levende tekstur, der fungerer fantastisk godt i samspil med Æggets™  ikoniske kurver. 

Re-Wool fås i 21 forskellige farver. Den har en slidstyrke på 100.000 Martindale og har EU-mærket ’Blomsten’.

Ægget™ stolen blev – som en stor del af Arne Jacobsens designs – født til et arkitektonisk projekt. Projektet var Danmarks første designhotel, SAS Royal Hotel (i dag kendt som Radisson BLU Royal Hotel) i København. Til hotellet designede Arne Jacobsen også loungestolene Svanen™ og Gryden™, der ligesom som Ægget-stolen prydede hotellets smukke omgivelser. For udover at være arkitekten bag hotellets bygning, var Arne Jacobsen også designeren bag adskillige møbler og tilbehør. Han designede alt fra dørhåndtagene til gardinerne og som bekendt en hel del møbeldesigns, der i dag findes i Republic of Fritz Hansens kollektion. Blandt de mange designs står Ægget stolen alligevel stadig som en af de mest markante.

Dimensioner:

Bredde: 86 x Dybde: 79 x Højde: 107 x Armhøjde: 58 x Sædehøjde: 37 cm.

Materialer:

Stof: Re-wool fra Kvadrat (45% ny uld, 45% genanvendt uld, 10% nylon)

Stel: Aluminium