Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Ægget Lænestole - Alu stel/Re-wool stof

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 50.084,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 50.084,00 kr Spar 0

Info

Tidløst design fra Arne Jacobsen i en bæredygtigtekstil med masser af farve og dybde.

Re-Wool tekstilet har en exceptionel dybde i sin farve og en levende tekstur der fungerer fantastisk godt i samspil med Ægget.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket
Arne Jacobsens Ægget™ loungestol i bæredygtigt tekstil - Re-Wool
 
Det er tidløst design klædt i et bæredygtig tekstil med masser af farve og dybde. Smukt, ærligt og intelligent.

Re-Wool er et indbydende polstrings-tekstil med en bæredygtig profil. Det er fremstillet af Kvadrat, og består af 45% genanvendt uld, der stammer fra overskydende materiale hos engelske garnspinderier. Designet har Margrethe Odgaard stået for.

’Visionen var at skabe et ærligt og miljøvenligt tekstil og samtidig tilføje den meget fine fortælling i anvendelsen af overskydende materiale fra Kvadrats egen produktion’, fortæller Margrethe Odgaard.

Re-Wool tekstilerne har en exceptionel dybde i sin farve og en levende tekstur, der fungerer fantastisk godt i samspil med Æggets™  ikoniske kurver. 

Re-Wool fås i 21 forskellige farver. Den har en slidstyrke på 100.000 Martindale og har EU-mærket ’Blomsten’.

Ægget™ stolen blev – som en stor del af Arne Jacobsens designs – født til et arkitektonisk projekt. Projektet var Danmarks første designhotel, SAS Royal Hotel (i dag kendt som Radisson BLU Royal Hotel) i København. Til hotellet designede Arne Jacobsen også loungestolene Svanen™ og Gryden™, der ligesom som Ægget-stolen prydede hotellets smukke omgivelser. For udover at være arkitekten bag hotellets bygning, var Arne Jacobsen også designeren bag adskillige møbler og tilbehør. Han designede alt fra dørhåndtagene til gardinerne og som bekendt en hel del møbeldesigns, der i dag findes i Republic of Fritz Hansens kollektion. Blandt de mange designs står Ægget stolen alligevel stadig som en af de mest markante.

Dimensioner:

Bredde: 86 x Dybde: 79 x Højde: 107 x Armhøjde: 58 x Sædehøjde: 37 cm.

Materialer:

Stof: Re-wool fra Kvadrat (45% ny uld, 45% genanvendt uld, 10% nylon)

Stel: Aluminium

Når det kommer til rent output, er der kun få, der kommer op på siden af Arne Jacobsen. I løbet af hans liv skabte han en voldsom mængde af værker, hvor der i blandt dem findes alt fra arkitektur til møbler. Og på trods af den store kvantitet gik han aldrig på kompromis med kvaliteten - det eneste, der gik for ham, var det bedste.

Arne Jacobsens talent kan spores tilbage til tegnebordet i den bogstaveligste forstand: han ville egentlig have været maler, da hans barndoms store nydelse var at tegne utroligt realistiske naturbilleder, men hans far mente, at han ville klare sig bedre gennem livet som arkitekt. Derfor valgte han den vej, men altid med sin kunstneriske side i bagagen. Han var en udpræget perfektionist, der krævede det samme af alle dem, der arbejdede for ham. Hvis man ikke var klar på ofte at arbejde til langt ud på natten, så var hans tegnestue absolut ikke det rigtige sted for en.

Som arkitekt var Arne Jacobsen en udpræget modernist. Når han var færdig med at tegne et hus, så han værket som fuldstændigt færdigt, hvor der i hans øjne ikke var brug for andet pynt. Idéerne, han byggede sine værker ud fra, var altid meget simple, hvor der kunne bygges mere og mere på for til sidst, at blive fuldt ud komplekse. Han havde et meget intuitivt og ligetil forhold til design, hvor han med en idé i baghoved og med et medfødt talent for proportioner gik lige til sagen, hvor han trak sine designs så langt ud, som de kunne komme med hensyn til teknologi og materialer, som han brugte på en helt nyskabende måde.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Klik her