Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

AJ Væglamper - Sort/Hvid/Grå

 Arne Jacobsen Louis Poulsen
5.795,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.795,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

AJ Væglampen blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Armaturet udsender et direkte og retningsbestemt lys. Det vipbare og sideværts indstillelige armaturhoved er yderligere medvirkende til at optimere lysudsendelsen. Skærmen er hvidlakeret på indersiden og udsender derfor et behageligt diffuseret lys.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

AJ Væglampen blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Armaturet udsender et direkte og retningsbestemt lys. Det vipbare og sideværts indstillelige armaturhoved er yderligere medvirkende til at optimere lysudsendelsen. Skærmen er hvidlakeret på indersiden og udsender derfor et behageligt diffuseret lys.

Flere af Sas Royal Hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte.

Lampeserien er baseret på et lampehoved hvis form er sammensat af to geometriske grundformer, cylinderen og keglen - Fatning og skærm. Profilen eller sidebilledet af lampen er defineret af rette linjer der skær hinanden i såvel skæve som rette vinkler - netop som profilen af Arne Jacobsens Serie 3300 også er det. Det er et træk som, som også karakteriserede en række af hans bygninger i 1950'erne, heriblandt Søholm og Munkegårdsskolen.

Oprindeligt leverede Louis Poulsen væglampen i to størrelser og blev produceret i tre farver; Sort, Mørkebrun og lysegrå.

Design: Arne Jacobsen

Dimensioner:

Dybde: 318 x Højde: 180 mm

Skærmlængde: 247 mm.

Bagdåse: Ø90 mm.

Ledningslængde: 2,4 m.

Vægt: Maks. 1kg.

Materialer:

Vådlakeret stål

Montering med ledning og stik. Den hvide version leveres med hvid ledning. De andre versioner leveres med sort ledning.

Afbryder: Tænd/sluk-knap på bagdåse.

Lyskilde: (Medfølger ikke)

Maks. 1x20W - E14

Klasse: Tæthedsklasse IP20.
Med ledning og stik: Isolationsklasse II.