Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Ana 6491 Udtræksbord 95x180/280 cm - Arde

 Arde Fredericia Furniture
God pris
Fra 18.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 24.995,00 kr. Spar 6.000,00 kr.
Vejl. salgspris 24.995,00 kr. Spar 6.000,00 kr.
Tilbuddet slutter d. 31.12.2030

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Delbetaling
634 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.995 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 634 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Info

Ana er et spisebord, der tilbyder smidig og elegant udvidelse takket være sit butterfly-udtrækssystem. Samtidig formår det at skjule sine tillægsplader, når de ikke er nødvendige. Arde kombinerer tidsløst design, eksemplarisk håndværk og alsidig funktionalitet, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af formål, lige fra familiemiddage til professionelle forretningsmøder.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Ana spisebordet er et møbel fra den danske virksomhed Arde og fremstilles af Fredericia Furniture. Dette spisebord er udstyret med et intelligent Butterfly-udtrækssystem, der muliggør en smidig og stilfuld forlængelse af bordet. Arde sætter tidløst design, udsøgt håndværk og alsidig funktionalitet i højsædet, hvilket gør det velegnet til en bred vifte af anvendelser, lige fra familiemiddage til forretningsmøder.

Konstruktionen af bordet består af en massiv træramme, der støtter en udtrækkelig bordplade med et elegant Butterfly-foldesystem, der diskret gemmer tillægspladerne væk, når de ikke er i brug. Ana kan nemt forlænges fra 180 til 280 cm, hvilket giver fire ekstra siddepladser. Bordets bordplade har en førsteklasses nano-laminatoverflade med en smuk supermat finish, der er både behagelig at berøre, holdbar og modstandsdygtig over for pletter. Yderligere detaljer, såsom facetterede kanter i massivt træ og en slidstærk, brugervenlig forlængelsesmekanisme, sikrer, at Ana kan forblive fejlfri i generationer.

Designet er præget af enkle linjer og et let udtryk, hvilket gør Ana Table til en betydningsfuld tilføjelse til Fredericia Furnitures kollektion af moderne originale møbler.

ANA spisebordet afspejler kerneværdierne i Fredericia Furniture, hvor funktionalitet kombineres med æstetisk appel, og resultatet er en smuk og praktisk løsning til daglig brug. Materialernes og farvernes valg er subtile og eksklusive, og designsproget er underspillet, men raffineret, hvilket gør bordet alsidigt og kompatibelt med en bred vifte af stole.

Ana - Model 6491 med integreret butterfly udtræksmekanisme, der automatisk skjuler tillægspladerne under bordpladen, når de ikke er i brug.

Adskilleligt - leveres usamlet

Dimensioner:

Højde: 73 x Bredde: 95 x Længde: 180 / 280 cm

Vægt: 66 kg

Materialer:

Ben i massivtræ

Bordplade i Fenix-laminat med kanter i massivtræ og kerne i krydsfinér.