Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Ana 6490 Udtræksbord 95x220/320 cm - Arde

 Arde Fredericia Furniture
Fra 28.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 28.995,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Ana er et spisebord med butterfly udtræk som sikre let og elegant forlængelse af bordet, samt skjuler tillægspladerne når de ikke er i brug. Arde forener tidløst design, fremragende håndværk og fleksibel funktionalitet; hvilket gør det til det perfekte valg til en lang række anvendelser - fra familie sammenkomster til forretningsmøder. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Ana spisebord er fra danske Arde og er produceret af Fredericia Furniture
Ana er et nyt spisebord med Butterfly udtræk som sikre let og elegant forlængelse af bordet. Arde forener tidløst design, fremragende håndværk og fleksibel funktionalitet; hvilket gør det til det perfekte valg til en lang række anvendelser - fra familie sammenkomster til forretningsmøder.
Bordet er konstrueret med en massiv træramme med en udtrækkelig bordplade med et elegant butterfly foldesystem, som lagrer bladene i bordet, når de ikke er i brug. Efter behov kan Ana forlænges fra 220-320 cm og rummer op til 12 gæster. Ana har en premium nano laminat top med en smuk super-matt finish, der er både taktil, holdbar og pletbestandig. Yderligere aspekter som facetslebne kanter i massivt træ og en slidstærkt, brugervenlig forlængelsesmekanisme gør Ana, at hverdagen forbliver fejlfri i generationer. Designet med enkle linjer og et lyst udtryk, tilføjer Ana Table et nyt kapitel til Fredericias Furnitures samling af moderne originaler.
ANA spisebord fanger hvad Fredericia DNA handler om. Funktionen i bordet er sund fornuft, og det virker smukt i en daglig situation. Udvælgelsen af materialer og farver er subtil og eksklusiv. Designsproget er stille, men raffineret, hvilket gør bordet ekstremt forskelligt og sikrer, at det ser godt ud i kombination med enhver form for stol.

Ana - Model 6490 med integreret butterfly udtræksmekanisme, der automatisk skjuler tillægspladerne under bordpladen, når de ikke er i brug.

Adskilleligt - leveres usamlet

Dimensioner:

Højde: 73 x Bredde: 95 x Længde: 220 / 320 cm

Vægt: 75 kg

Materialer:

Bordet kan bestilles i følgende varianter:

- Hvid Nanolaminat / Kant+stel i Eg sæbe 
- Almond Nanolaminat / Kant+stel i Eg sæbe
- Almond Nanolaminat / Kant+stel Røget oliebejdset Eg
- Sort Nanolaminat / Kant+stel i Røget oliebejdset Eg

Kontakt os hvis den ønskede variant ikke er tilgængelig i webshoppen.