Arc Gulvlampe - Le Klint

Design: Nanna Neergaard & Marie Hesseldahl
4.495,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 1-3 ugers leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Arc Gulvlampe - Le Klint

More Views

Beskrivelse

ARC gulvlampe designet af Nanna Neergaard & Marie Hesseldahl til Le Klint 

Den nye lampekollektion ARC er inspireret af den arkitekturen i Grundtvigskirken i København, hvor designer P.V. Jensen-Klint var hovedarkitekt. De smukke hvælvinger og den monumentale arkitektur i kirken kan let genkendes i de buede lampeskærme. 

ARC er designet af Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl, som tilsammen udgør Manér Studio. 

Udgangspunktet for designet er Le Klints lange og stærke tradition for tidssvarende design og det gode håndværk, som er bevaret den dag i dag. 

Produktspecifikationer

Materiale Plast
Farve Hvid - Sort eg - Sort stål
   
Bredde (cm) 55
Højde (cm) 142
Lyskilde Inkl. LED E27

Om designeren

Manér Studio

Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl danner tilsammen designduoen Manér Studio. Og de er begge nyuddannede industrielle designere fra Designskolen Kolding.

Manér Studio har base i København, hvor de arbejder med produkt- og indretningsdesign.

De er drevet af en fælles passion for at skabe værdifulde produkter i et æstetisk og funktionspræget univers, og samtidig er fortællingen altid i centrum i deres designs.

“Når vi arbejder med et nyt design, tager vi ofte udgangspunkt i historier eller traditioner, som knytter sig til det brand, vi arbejder med. Det er afgørende for os, at der opstår en grad af genkendelighed, når folk møder det endelige produkt. Vi går altid til et projekt med et udgangspunkt om, at vi vil tænke nyt og lære noget nyt. Lære om et brand, en proces og om de mennesker, vi designer til.”

“Vores samarbejde bygger på en forståelse for hinandens arbejdsmetoder og kompetencer. Vi har altid konkurreret i løbet af vores studietid, inden vi slog os sammen som et team. Det betyder, at vi nu i vores fælles arbejde dagligt udfordrer hinanden og vores individuelle måde at tænke på.”

Producent

Le Klint