Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Arv armstol - Noma Edition - Brdr. Krüger

 Studio David Thulstrup Brdr. Krüger
Fra 11.095,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 11.095,00 kr Spar 0

Info

ARV-stolen trækker på ikonisk traditionelt dansk design og snedker håndværk, men har den friske ånd af natur og råstyrke som har gennemgået et generationsskifte. ARV serien er klassisk endnu moderne i æstetisk, med tidløs kvalitet og materialevalg. ARV er elegant og let, men dets signaturhåndværk ikke er til at tage fejl af. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Arv spisestole og -borde er designet af David Thulstrup til Restaurant Noma

ARV-stolen trækker på ikonisk traditionelt dansk design og snedker håndværk, men har den friske ånd af natur og råstyrke som har gennemgået et generationsskifte. ARV serien er klassisk endnu moderne i æstetisk, med tidløs kvalitet og materialevalg. ARV er elegant og let, men dets signaturhåndværk ikke er til at tage fejl af. 

Stolen er designet til den nye Noma Restaurant på refshaleøen i København, hvis arkitektur er udført af Bjarke Ingels og indretningen er skabt af danske Studio David Thulstrup. David Thulstrup har desuden designet nye spisestole og -borde i samarbejde med Brdr. Krüger under navnet ARV. Grundlægger af Noma, René Redzepi, bestilte Studio David Thulstrup til at designe Noma's nye hjem og en række møbler til det nye rum, og David Thulstrup arbejdede sammen med Brdr. Krüger til at skabe en ny samling af møbler designet til at supplere ånden i det nye noma rum.

Møblerne bliver en fast del af kollektionen hos Brdr. Krüger.

Stolens stel er lavet af eg, og sæde og ryg er håndvævet med papirsnor, hvilket var vigtigt for NOMA’s grundlægger René Redzepi.

Bordet, der både fremstilles i en rund og en firkantet version, er konstrueret med samme forgrening som stolen.

 

Dimensioner: 

Højde: 80 Bredde: 50,5 Dybde: 41 SH: 46

Materialer: 

Olieret eg eller Røget Eg 

David Thulstrup er designer og arkitekt med en raffineret, men forskelligartet tilgang til interiør og arkitektur, der blander traditionel æstetik med moderne enkelhed.

Siden etableringen af Studio David Thulstrup i København i 2009 har han færdiggjort en omfattende portefølje af lokale og internationale projekter lige fra ny boligarkitektur og boliginteriør til detailbutikker og restauranter samt produktdesign. I begyndelsen af 2018 afsluttede han indretningen af den nye Noma-restaurant i København til den verdensberømte kok René Redzepi, der beskriver resultatet som frisk, moderne og meget i overensstemmelse med hans etos.

Kernen i Davids praksis er en tro på at finde skønhed i alle materialer og kombinere dem på en måde, der understreger komfort og levedygtighed.

Han tager en holistisk tilgang til alle projekter, analyserer og undersøger hver kundes behov og ønsker for at sikre, at resultatet passer til identitet og værdier. Ved at genoverveje og omarbejde enkle elementer som lys, farve, form og materiale, kommer han op med friske modsatte designløsninger til nogle gange komplekse krav.

Bag Studio David Thulstrup står et internationalt og kulturelt diversificeret team af arkitekter, indretningsarkitekter, tekstil designere, 3D visualisers, produktdesignere og materialeksperter. De arbejder i et naturligt oplyst studierum i en industribygning i øst Amager.

Før han etablerede sit eget studie arbejdede David for den franske arkitekt Jean Nouvel i Paris og den amerikanske arkitekt Peter Marino i New York City.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik