Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Arv Spisestol - Brdr. Krüger

 Studio Daniel Thulstrup Brdr. Krüger
Fra 8.605,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 8.605,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Designer David Thulstrup har i samarbejdet med Brdr. Krüger designet en serie af møbler til restuarant Noma, som nu kommer i handlen til private kunder. ARV stolene er klassiske med et tidsløst og sømløst design. Træelementerne er snoet og bøjet ind i alle dimensioner som giver stolen lethed og signalerer håndværk af bedste kvalitet. ARV stolene har et ikonisk og traditionelt dansk design, men er moderne i æstetik.

Dimensioner: 

Bredde: 50,5 cm. X Dybde: 41 cm. X Højde: 80 cm. 

Materialer: 

Massiv eg (hvid eller mørk olieret). 

Sæde kan købe med naturflet eller polstret i stof eller læder.

David Thulstrup er designer og arkitekt med en raffineret, men forskelligartet tilgang til interiør og arkitektur, der blander traditionel æstetik med moderne enkelhed.

Siden etableringen af Studio David Thulstrup i København i 2009 har han færdiggjort en omfattende portefølje af lokale og internationale projekter lige fra ny boligarkitektur og boliginteriør til detailbutikker og restauranter samt produktdesign. I begyndelsen af 2018 afsluttede han indretningen af den nye Noma-restaurant i København til den verdensberømte kok René Redzepi, der beskriver resultatet som frisk, moderne og meget i overensstemmelse med hans etos.

Kernen i Davids praksis er en tro på at finde skønhed i alle materialer og kombinere dem på en måde, der understreger komfort og levedygtighed.

Han tager en holistisk tilgang til alle projekter, analyserer og undersøger hver kundes behov og ønsker for at sikre, at resultatet passer til identitet og værdier. Ved at genoverveje og omarbejde enkle elementer som lys, farve, form og materiale, kommer han op med friske modsatte designløsninger til nogle gange komplekse krav.

Bag Studio David Thulstrup står et internationalt og kulturelt diversificeret team af arkitekter, indretningsarkitekter, tekstil designere, 3D visualisers, produktdesignere og materialeksperter. De arbejder i et naturligt oplyst studierum i en industribygning i øst Amager.

Før han etablerede sit eget studie arbejdede David for den franske arkitekt Jean Nouvel i Paris og den amerikanske arkitekt Peter Marino i New York City.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik