Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Beetle Stole - Sortkrom stel

 GamFratesi GUBI & Bestlite
2.299,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.299,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Med Beetle stolen har GamFratesi skrevet sig ind i designhistorien grundet stolens ry for eksemplarisk komfort, høj kvalitet og enkelt design. Det er ikke tilfældigt at de fleste sidder fremragende i Beetle stolen fra GUBI - designduoen har netop taget afsæt i mennesket anatomi for at opnå den behagelige komfort som Beetle tilbyder.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med Beetle stolen har GamFratesi skrevet sig ind i designhistorien grundet stolens ry for eksemplarisk komfort, høj kvalitet og enkelt design. Det er ikke tilfældigt at de fleste sidder fremragende i Beetle stolen fra GUBI - designduoen har netop taget afsæt i mennesket anatomi for at opnå netop den komfort som Beetle tilbyder.

Beetle Chair har en holdbar ydre skal i en gennemgående buet form, der minder om de stærke og yndefulde konturer af insektet, billen, der inspirerede den. På trods af dens robusthed er den designet til at bøje forsigtigt, hvilket giver komfort selv efter længere tids sidning Det gør den blandt andet ideel til spisning og møder. Slanke og elegante koniske metalben tilføjer en generel lethed til designet og fremhæver "bille"-udtrykket.

Dimensioner:

Bredde: 58 x Dybde: 56 x Højde: 87 x Sædehøjde: 44 cm.