Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Behandling og pleje af sæbebehandlede overflader

Retur til behandlingsvejledninger

Bordet behandles første gang ca. 14 dage efter modtagelse. Derefter behandles efter behov, når f.eks. en bordplade føles tør, ellers en gang pr. måned. Sæbebehandlede møbler, der ikke benyttes så ofte, skal også vedligeholdes med sæbe. Er en bordplade meget snavset, kan den rengøres med en køkkensvamp og sæbeopløsning. Brug den grove side på køkkensvampen og skrub på langs med åreretningen. Den snavsede sæbe fjernes omgående med en klud og bordet behandles nu, som tidligere beskrevet. Er pladen ridset, puds da først med sandpapir korn 150 på langs med årene i træet. Afslut altid med at pudse med pudsesvampen (korn 220) og giv igen møblet en sæbebehandling. Husk at behandle bagsiden af bordpladen for at udligne de spændinger, der opstår i træet. De første gange De behandler møblet, kan nogle træfibre eventuelt rejse sig og træet føles ru. Puds da ganske let med pudsesvampen.

Alle sæbebehandlede overflader er og skal fortsat behandles med hvide sæbespåner. Opløsningen skal være 2 spsk. (1/4 dl.) hvide sæbespåner 
til 1 liter kogt vand. Sæben opløses i det varme vand, og blandingen afkøles. Temperaturen må max. være 20 gr. C. For at undgå at blandingen er for varm, kan man evt. lade den stå til dag efter. Inden behandlingen påbegyndes, omrøres blandingen grundigt. Til påføringen anvendes en svamp eller klud, der mættes med sæbefedt. Påfør rigeligt sæbefedt (så lidt vand som muligt) og lad det trække i 3-5 minutter. Hvis sæben indtørrer inden aftørring, påføres mere sæbe. Aftør derefter møblet for overskydende sæbe. Hæld aldrig sæbeopløsningen ud på møblet. Møblet har ikke brug for vand, kun sæbefedt. Påføres for meget vand, kan den efterfølgende tørring fremkalde revner. Brug aldrig ståluld, fedtfjernende midler, f.eks. opvaskemiddel eller kemiske rengøringsmidler.

Daglig pleje: Aftørring med klud/svamp, gerne opvredet i sæbeopløsning.

HUSK: ALDRIG SULFO / OPVASKEMIDDEL

TIP: Gem sæbeopløsningen og lad kluden ligge i sæben, som opbevares i en tætsluttende beholder. Bliver sæben for tyk, fortyndes den med kogt vand.                                          

 

For yderligere information og demonstration anbefaler vi at du ser nedenstående video: