Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Le Klint Caleo Pendel - The Original Model 126

Retur til pendler
 Rikke Frost LE KLINT
Udsalg
Enhedspris 7.996,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 9.995,00 kr Spar 1.999,00 kr
Ca. 3-5 ugers leveringstid

Info

Lampens navn stammer fra latin og betyder "at fremhæve", hvilket henviser til de smukke opstregninger, som er blevet skabt i hånden. Håndfoldet papir med brunerede opstregning, hørledning og metalophæng.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Pendlen Caleo er kendt fra TV i DR's program "Danmarks næste klassiker", hvor deltagerne bl.a. dystede om at skabe den smukkeste lampe. Denne kategori blev vundet af Rikke Frost for designet af denne yderst betagende pendel, der havde stærke referencer til Le Klint og deres serie af foldeskærme. Derfor er det ikke overraskende at der blev indledt et samarbejde mellem netop Le Klint og Rikke Frost for at skabe Caleo-serien der består af 3 pendler. Lampen består derfor både af velkendte og nyfortolkende elementer, med stor respekt for det danske, traditionsrige foldehåndværk.

Ophænget er et stort visuel element, som holder lampen på begge sider og minder ved første indtryk mest af alt om et sæt on-ear høretelefoner. Det er en designmæssig genistreg og det fungerer i allerhøjeste grad sammen med den kuglerunde papirskærm.

Der er forskel på lampen der netop er lanceret og den Rikke fremviste i programmet. Siden programmet løb over skærmen har der været gang i produktudviklingen, for at løse funktionelle og produktionsmæssige forhold.

Designet med de mange brunerede opstregninger gør den spændende at se på og man kan hurtigt fornemme de mange genkendelige plisseer - både når den er tændt og slukket. Det giver elegance og eksklusivitet. Optegningerne af plisseerne er kendetegnet for designet og derfor er den navngivet Caleo, som er den latinske betegnelse for at fremhæve.

Lampen som betegnes som Originalen affødte ideer til to andre lamper som lanceres side om side med originalen. De to nye lamper har i lighed med originalen også fremhævede brunerede opstregninger, men er udformet i en koglelignende form, retningerne af opstregningerne er drejet 90 grader sidelæns og ophænget er mere traditionelt.

Dimensioner:

Ø60 cm

Materialer:

Papirskærm

Hørledning

Metalophæng

Lyskilde:

1500 LM, 20 W, E27