Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

BFC - Cirkelbord Ø140 cm.

 BFC Studio brdr. friis collection
55.000,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 55.000,00 kr. Spar 0
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
2.888 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 55.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.888 kr. Samlede kreditomk. 2.750 kr. Samlet tilbagebetaling 57.750 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Bordet købes i Brønshøj-afdelingen på Mellemvangen 30, 2700 - Kontakt afd. på tlf. 38800005 for spørgsmål til vedrørende bordet.

BF-Cirkelbordet, designet af Gert Friis, er et stilfuldt møbel med smukke former, der tilfører hjemmet atmosfære og personlighed.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

BF-Cirkelbordet, et rundt spisebord designet af Gert Friis. Det et stilfuldt møbel med smukke former, der tilfører hjemmet atmosfære og personlighed. I dette design forenes æstetik og kvalitet på bedste vis. Udført i nøje udvalgte naturlige materialer med en særdeles indbydende finish, fremstår BF-Cirkelbordet både ekstraordinært og eksklusivt i sit udtryk. 

Den runde bordplade (30 mm) fås i marmor, granit, skifer og quartzite med smukke strukturer, der er unikke for hvert bord, og understellet er i massivt valnød eller egetræ. Trækonstruktionen sikrer, at bordet står stabilt, og træets glød skaber desuden en elegant kontrast til bordpladen. En flot detalje er metalringen i massivt poleret rustfrit stål, der understøtter stellet.

Bordet fremstilles kun i få nummererede eksemplarer (Ø 140cm) med plads til 6-8 personer, og det forhandles udelukkende hos Brdr. Friis Møbler. Hvert eksemplar er forsynet med en nummereret metalplade på stellet.  

Et ideelt valg, hvis du værdsætter det uspolerede naturlige look og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 

Der er ikke to bordplader der er ens, og som kunde får man derfor en unik bordplade. Derudover får man et historisk materiale, der har været under dannelse i flere hundrede millioner år, og som kan bestå i generationer

Oplev to udvalgte varianter af bordet i vores møbelhus på Mellemvangen 30 i Brønshøj.

Designer: 

Gert Friis

Dimensioner:

Ø: 140 x Højde: 71 cm

Tykkelse på bordplade: 30 mm

Materiale:

Bordplade: Marmor (viste variant), granit, skifer og quartzite. 

Understel: Egetræ og valnød  

Bemærk, at bordpladens struktur kan afvige en smule fra den viste, da der ikke findes to helt identiske stykker marmor.  

Bordet kan fremstilles i valgfri kombinationer af alle ovenstående materialer i lyse og mørke nuancer. Kontakt os hvis du ønsker bordet i en anden variant end den viste.