Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Biopejse og astma

Retur til artikler om biopejse

Der er flere danskere der lider af astma, i den forbindelse er det sjældent rart at sidde foran en brændeovn der ryger og lugter. Vi bliver derfor ofte kontaktet af personer der er ramt af astma, men som alligevel savner en god pejsestemning.

Typisk håber de at biopejsen er et godt alternativ til brændeovne, og det er de faktisk også. Vi har solgt biopejse til flere astmatikere, og der har ingen problemer været.

Derfor er biopejse perfekte for astmatikere

Når biopejse brænder er slutproduktet blot en meget lille mængde vand samt kultveilte (ca. samme niveau som udånding) – derfor er der ikke nogle farlige dampe eller partikler der kan fremprovokere et astmaanfald.

Stearinlys er nok det bedste sammenligningspunkt – og faktisk sviner stearinlys meget mere end biopejsene. Når stearinlys brænder kan man se røg fra flammen, det kan man ikke ved en biopejs. Kan du derfor sagtens klare stearinlys som astmatiker, ja så kan du også klare en biopejs uden problemer.

Kan jeg så bruge pejsen uden problemer?

Ja stort set – det er dog vigtigt at nævne, at der skal skabes frisk lufttilgang til lokalet. Ligesom med stearinlys forbruger pejsene noget af ilten, og derfor skal man have frisk luft ind i rummet. Kort udluftning f.eks. hver 2. time er rigeligt for de fleste. 

Hvad skal jeg gå efter?

Vores bedste råd er, at du besøger en ven der har en biopejs eller alternativt en forhandler. Derved er du helt sikker på at det ikke skaber nogen problemer for dig.

Alternativt kan vi låne dig et brændkar fra vores udstilling så du kan teste for evt. gener i eget hjem. 

 

Væghængte biopejse Se vores store udvalg af væghængte biopejse fra. bl.a. Vauni og Decoflame Fritstående biopejse Se vores mange fleksible biopejse som frit kan placeres efter ønske. Indbyggede biopejse Få et overblik over vores biopejse til indbygning i væggen her. Løse brandkar til bioethanol Se de simple løsninger til en eksisterende pejs her.