Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Bord/Bænk BM0488S eg olie, flet

 Børge Mogensen Carl Hansen & Søn
Enhedspris 8.010,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 5-7 ugers leveringstid
Bestillingsvare
27/BM0488SGOLIE
Udstilllet i Brønshøj

Info

Carl Hansen & Søn har genintroduceret den alsidige bænk, der oprindeligt blev skabt i 1958 af Børge Mogensen.

Designet er kyndigt fremstillet i egetræ med snedkersamlinger, afrundede kanter og en overflade i dobbeltflet. Det besjælede, individuelle møbel er lige anvendeligt som en bænk i en entre eller for fodenden af en seng som til sofa- eller sidebord i en stue eller spisestue.

Dimensioner: Længde: 69 x Dybde: 46 x Højde: 34,5 cm
Materialer: Olieret eg // Flettet sæde

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Carl Hansen & Søn har i 2020 relanceret Børge Mogensens BM0488S Bænk fra 1958. Den er efterfølgende blevet nomineret til en 2020 design award af Bolig Magasinet, Bo Bedre, Costume living og Nordic living står for kåringen.

Genintroduktionen kommer som et led i større relancering af arbejde fra den hæderkronede danske arkitekt og designers hånd.

Den alsidige, tidløse og omhyggeligt udarbejdede BM0488 Bænk blev oprindeligt skabt til at komplementere Børge Mogensens BM0865 Daybed. Det multifunktionelle møbel udgør en del af Mogensens koncept af modulærmøbler: varige møbler man kan føje nyt til og tilpasse gennem tiden i takt med skiftende behov og leveforhold.

Bænken står smukt alene og udstråler velvære i et hvilket som helst rum, hvad end den bruges som en bænk i en entré eller ved fodenden af en seng eller som sofa- eller sidebord. BM0488 er lavet i solid eg, nærmere betegnet kernetræ, hvilket er den tætte og fejlfri indre del af stammen, og er mesterligt formet med traditionelle snedkersamlinger og afrundede kanter, der går igen i stellet.

Bænken er fuldendt med dobbeltflet, og det holdbare og dekorative design vil unægteligt fremstå lige så smukt i de kommende generationer.

Dimensioner: 

Længde: 69 x Dybde: 46 x Højde: 34,5 cm

Materialer:
 

Olieret eg // Flettet sæde