Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

BM5565 Dækstol m. skammel inkl. hynde - Teak - Børge Mogensen

 Børge Mogensen Carl Hansen & Søn
Tilbud
Enhedspris 5.621,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 7.495,00 kr. Spar 1.874,00 kr.
Ca. 3-5 hverdages leveringstid
Delbetaling
296 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 5.621 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 296 kr. Samlede kreditomk. 282 kr. Samlet tilbagebetaling 5.903 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
På lager
27/BM5565DECKTEAK
Udstilllet i Søborg

Info

Deck Chair med fodskammel er designet af Børge Mogensen. Dækstolen indgår i en større serie af have- og altan møbler som alle er fremstillet i FSC certificeret ubehandlet teaktræ. 

Deck Chair Serien blev designet af Mogensen tilbage i 1960’erne, hvor han manglede møbler til sin egen altan. 

Der medfølger en komfortabel hynde. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med dens klart aflæselige design og funktion er Børge Mogensens Dækstol ikke blot et møbel, der skal beundres på afstand. Det FSC®-certificerede teaktræsdesign indbyder til at sidde ned og slappe af udendørs takket være trælamellernes konstruktion, der er spændt i en kurve, som naturligt følger kroppen.

Den funktionelle og fleksible stol er udført i et skråtstillet design med høj komfort og et komfortabelt tilbagelænet sæde samt en støttende hynde. Stolen kan let flyttes hen i solen, og når den ikke er i brug, kan den klappes sammen og pakkes væk eller hænges på væggen som et dekorativt element.

Som med alle Børge Mogensens møbeldesign kombinerer BM Dækstolen funktionel styrke med naturlige materialer og en tidløs æstetik. Omhyggelige håndværksdetaljer bærer præg af designerens baggrund som møbelsnedker og trækker samtidig stilistiske tråde til de amerikanske Shakere og det 19. århundredes engelske møbelkunst.

Dimensioner: 

Højde: 89 cm, Bredde: 60,5 cm, Dybde: 93,5 cm.

Materiale: 

Ubehandlet teaktræ

Inkl. stofhynde