Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Bulb pendel

 Sofie Refer &Tradition
Only %1 left

Info

Bulb pendlen designet af Sofie Refer, består af klart mundblæst glas og en porcelæns fatning. Med Bulb, har den danske designer Sofie Refer lyst op i det nye årtusinde og en ny klassiker er blevet til. Formen refererer til den første elektriske pærer ved hjælp tykt gennemsigtigt glas.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Bulb pendlen designet af Sofie Refer, består af klart mundblæst glas og en porcelæns fatning. Med Bulb, har den danske designer Sofie Refer lyst op i det nye årtusinde og en ny klassiker er blevet til. Formen refererer til den første elektriske pærer ved hjælp tykt gennemsigtigt glas. Sofie Refer fortsætter med en elegant nordisk tradition, tilføjer hendes egen lidenskab og kvindelighed. De små uregelmæssigheder i der mundblæste glas gør, at hver eneste af pendlerne er unik.

Skærm: Mundblæst transparent glas.

Lyskilde: Max. 40W

Størrelse: Ø 11 x H. 16,5 cm

Sofie Refer er en dansk lysdesigner, som har vundet flere internationale priser for sine design. Sofie Refer er dybt forankret i den skandinaviske designtradition, og anser respekt for naturen og dét at kunne se det smukke i enkelhed, som to af de mest værdifulde kvaliteter i den nordiske designtradition.

Selvom den enkle skandinaviske designarv tjener som springbræt for Sofie Refer, er hun aldrig bange for at udfordre den. Rigdom, generøsitet og ekstravagance er kvaliteter der også findes i naturen, og som Sofie Refer er ivrig efter at udforske i hendes belysningsdesign. "Jeg er meget inspireret af det unikke nordiske lys. Jeg stræber efter at balancere enkelhed og storhed og skabe lys, der har et rent, men sanseligt udtryk."

Uddannelse:

1998 - 2003 Danmarks Designskole, Institut for Produktdesign, Glas og Keramik.

Projekter:

Belysningsprojekter for førende mærker verden over: LW Design Group, Bates Smart, Norman Foster, Candy and Candy, Wonderwall Inc. Projekter udført for: Four Season Hotel, Abu Dhabi. Ozone at Ritz-Carlton, Hong Kong. Etihad Towers, Abu Dhabi. City Of Dreams Hotel, Macau. Shiseido Head Office, Tokyo. Tsumori Chisato, Dubai. Playboy Club, London. KAPSARC, Riyadh, Saudi Arabia.

Priser:

Elle Decoration Collection 2009 - ‘The World's Best Design’ / Wallpaper Design Award 2006 - ‘Best Light’ / Blueprint Magazine 2006 - ‘Best Newcomer’ / Homes and Garden - ‘Best Product’ / The Chicago Athenaeum - ‘Good Design Award’

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)