Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Butikker og åbningstider

Retur til om brdr. friis møbler

 

 

Vores adresser 

 

SØBORG 
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Telefon 3969 9090
Email info@brdr-friis.dk

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Find vej

 

 

 

BRØNSHØJ 
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Telefon: 3880 0005
Email: info@brdr-friis.dk

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Find vej 

 

Velkommen til Brdr. Friis Møbler

Brdr. Friis Møbler startede som møbelforretning i Brønshøj i 1980. Firmaet blev i 1995 udvidet med en forretning i Søborg. Denne historiske ejendom i Søborg var Wegners laboratorium og værksted i 1960`erne – og møbelklassikerne blev i mange år produceret samme sted af firmaet Johannes Hansen - læs mere om historien her

Med forhandling af nogle af de mest velrenommerede danske og internationale brands indenfor møbler, tekstiler og belysning, har vi mulighed for at imødekomme stort set alle ønsker. Udgangspunktet er den enkelte kundes behov og smag. Med en individuelt tilpasset løsning som mål, tilbyder vi en konstruktiv dialog med professionelle indretningsarkitekter og salgsmedarbejdere for at opnå det ønskede resultat: Et harmonisk og helstøbt hjem, eller et offentligt miljø, hvor indretningen indfrier såvel funktionelle som æstetiske behov. 

Vi tilbyder kreative idéoplæg, kommer med inspiration til farve- og materialevalg, hjælper med at skabe overblik over nye produkter og trends, og giver gode råd om, hvordan man opnår et smukt samspil mellem arkitektur og indretning. Som repræsentanter for en dynamisk branche, hvor der konstant præsenteres nye spændende designs, ser vi det som en udfordring at skabe en spændende og inspirerende udstilling, som afspejler vores egen entusiasme og glæde ved moderne formgivning og indretning. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen i en af vore forretninger, som samlet byder på 2200m2 udstilling. Begge steder er der gratis parkering.

Venlig hilsen, Gert Friis

 

 

  

Se vores videopræsentation her. 

Kreditrating

Firmaet "Dun & Bradstreet", tidligere Bisnode, har hvert år siden år 1997 tildelt Brdr. Friis Møbler AAA-diplomet for den højeste kreditrating i Dun & Bradstreets ratingmodel. Karakteren AAA gives til virksomheder med solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Læs mere "her"