Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Carronade Spot Medium - Le Klint

 Markus Johansson  Le Klint
7.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.995,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Carronade Medium spot pendel er en ny Le Klint - Nyhed i Carronade serien! Flot pendel fra Le Klint i et enkel og stilrent design, der på en og samme tid udstråler både elegance og et industrielt look. Formgivningen er helt i tråd med de karakteristiske modeller som allerede er, at finde i serien, og gør kollektionen endnu mere komplet.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Carronade Spot Medium er nyeste medlem i den populære serie

Carronade Medium spot pendel er en ny Le Klint - Nyhed i Carronade serien! Flot pendel fra Le Klint i et enkel og stilrent design, der på en og samme tid udstråler både elegance og et industrielt look. Formgivningen er helt i tråd med de karakteristiske modeller som allerede er, at finde i serien, og gør kollektionen endnu mere komplet. Carronade lamperne er designet af svenskeren Markus Johansson, som har bygget serien på en idé om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i. Materiale valget er i rå moderne materialer kombineret med elegante håndværksmæssige finesser.

Som spotpendel vil pendel kunne anvendes overalt i boligen. Alene, i række over spisebordet eller i en klynge i hjørnet kan den anvendes som en smart og effektfuld belysning til almen rumbelysning.

Materialer: 
Matlakeret Aluminium, Sæbevasket eg.

Lyskilde:
Inkl. LED 15W, 800lm, E27

Størrelser: 
Diameter: 20 cm.
Højde: 26 cm.