Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

CH327 - Bøg sæbe - Carl Hansen & Søn

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
Enhedspris 19.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 ugers leveringstid
Bestillingsvare
27/CH327BOEG/SAEBE

Info

Et CH327 spisebord passer ind i stort set alle rum og kan sættes sammen med et utal af forskellige stole uden at miste sin elegance. Wegner designede bordet til CH24 Y-stolene da bordet står sublimt sammen med den klassiske spisestol.  Bordet findes i to størrelse 190 x 95 cm. Det fås med to udtræksplader i sort eller grå lakeret MDF

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Hans J. Wegners design er rodfæstet i de bedste håndværkertraditioner. Det var stolene, der gjorde Wegner verdensberømt. Hans borde var dog af lige så høj faglig og æstetisk standard. Dette Spisebord er blandt hans mest populære tegnede møbler. Det giver sig udslag i et ekstremt højt håndværksmæssigt niveau i hans design af spiseborde og andre møbler.

Dette CH 327 Spisebord er designet af Wegner i 1962 og Produceres i dag af Carl Hansen & Søn. Det ultimative spisebord i træ, der samtidig kan være et smukt skrive- eller konferencebord. Bordpladen er fremstillet af hårdtræsstave i bordets fulde længde og kan fås med forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Et CH327 Spisebord er et af den slags borde, der kan bruges til stort set alting. Det er klassisk - næsten spartansk - hvor der kun er det, der er behov for; men samtidig er det af den bedste kvalitet. Et CH327spisebord passer ind i stort set alle rum og kan sættes sammen med et utal af forskellige stole uden at miste sin elegance. Wegner designede bordet til CH24 Y-stolene da bordet står sublimt sammen med den klassiske spisestol.  

Bordet findes i to størrelse 190 x 95 cm. Det fås med to udtræksplader i sort eller grå lakeret MDF.

Dimensioner: 

190 x 95 cm. x Højde: 72 cm. 

Materialer: 

Massiv Bøg - Sæbebehandlet

Det fås med to tillægssplader i sort eller grå lakeret MDF