Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

CH33P Wegner Spisebordsstol - Carl Hansen & Søn

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
Fra 5.695,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.695,00 kr. Spar 0
Delbetaling
299 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 5.695 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 299 kr. Samlede kreditomk. 285 kr. Samlet tilbagebetaling 5.980 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

En CH33 er en spisebordsstol, med god ergonomi og et gennemtænkt Wegner design. Designet ser måske ved første øjekast ud til at være en anelse spinkelt, men det er faktisk overraskende solidt, og denne stabilitet holder levetiden ud.

Den er med sit organiske udtryk og sine begrænsede dimensioner mindst lige så relevant i dag som for mere end et halvt århundrede siden.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

En CH33 er en spisebordsstol, med god ergonomi i et gennemtænkt Wegner design. Denne variant af CH33 hedder CH33P. P står for Polstret sæde. Stolen fås også i version CH33T uden polstring.

Designet ser måske ved første øjekast ud til at være en anelse spinkelt, men det er faktisk overraskende solidt, og denne stabilitet holder levetiden ud. Siddeoplevelsen er samtidig alt det, man søger ved sit spisebord, da ryggen på stolen har en behagelig kurve, der giver en oprejst og sund, men alligevel åben siddestilling sammen med det let skrå sæde. Dette er lavet i en kvalitet, der sørger for at holde oplevelsen er god.

CH33 sort blev designet i 1957 af Hans J. Wegner. Her får du en stol, der aldrig vil gå af mode, men som altid vil holde en stærk kvalitet og et smukt design. Der er samtidig mulighed for, at den kan specielt tilrettes dig, da man kan mikse træsorter til sin CH33 sort: ryg kan være en, mens stellet er en anden.

Dimensioner:

Bredde: 55 cm x Dybde: 48 cm x Højde: 74 cm

Sædehøjde: 46 cm

Materialer:

Stel i massiv egetræ i forskellige overfladebehandlinger.
Kan også bestilles med stel i Bøg

Sæde betrukket med enten Loke (Beskyttet læder) Thor (Semi-anilin læder) eller Sif (Anilin læder)