Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VINTER UDSALG - SPAR MIN. 20% PÅ NÆSTEN ALT

(UDSALGET SLUTTER D. 29. JAN.)

CH417 bakkebord - Eg olie - Sort/Hvid

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
Udsalg
Enhedspris 5.188,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 6.485,00 kr. Spar 1.297,00 kr.
Ca. 2-4 ugers leveringstid

Info

Dette smukke bakkebord af Hans J. Wegner er designet tilbage i 1970 og har siden da blot været fremsillet i en begrænset årrække.
Bakkebordet er på en gang smukt og utroligt funktionelt og fleksibelt. Bordet består af to dele - en rund bakke og et sammenklappeligt stel, som giver bordet et let og elegant udtryk.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Dette smukke bakkebord af Hans J. Wegner er designet tilbage i 1970 og har siden da blot været fremsillet i en begrænset årrække.
Bakkebordet er på en gang smukt og utroligt funktionelt og fleksibelt. Bordet består af to dele - en rund bakke og et sammenklappeligt stel, som giver bordet et let og elegant udtryk. Bakken er aftagelig og kan vendes alt efter hvilken overflade man ønsker synlig, enten hvid eller sort laminat. Dertil har bakken en ring i naturfarvet eg som er udstyret med en udskæring i røget eg der fungerer som greb således at bordpladen kan vendes hurtigt og nemt. Derudover kan den aftagelige bordplade bruges som serveringsbakke.
Stellet kan nemt foldes sammen og flyttes rundt på efter behov.

Mål: H: 33,5cm, Ø: 62cm

Materiale: Fås med bakke i to varianter. Den ene har bund med laminat i henholdsvis sort og hvid, og den anden har finerbund i henholdsvis lys og røget eg. Bakkens ring kommer i begge varianter i lys eg med greb i røget eg. Stellet fås i rustfrit stål.