Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Circle Dinning Chair - Overgaard & Dyrman

 Overgaard & Dyrman Overgaard & Dyrman
Fra 37.000,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 37.000,00 kr Spar 0
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os

Info

Circle Dining Chair er det første mesterværk i den nye Circle Collection, der fortsætter Overgaard & Dyrmans engagement i tidløse materialer, moderne teknik og traditionelt håndværk i verdensklasse.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Circle Dining Chair er det første mesterværk i den nye Circle Collection, der fortsætter Overgaard & Dyrmans engagement i tidløse materialer, moderne teknik og traditionelt håndværk i verdensklasse.

Inspirationen kommer fra gamle matematikere som Euclid til Leonardo Da Vinci, til Danmarks egen Hans J. Wegner, har cirklen altid fascineret drømmere og beslutningstagere. Som et symbol på skønhed og balance er cirkelens 'perfekte geometri' inspireret til arkitekter og astronomer, filosoffer og fysikers nysgerrighed og kreativitet. Fortsat i denne tradition er inspirationen til vores nye 'Circle Collection' forankret i cirkelens evige elegance.

Cirkelstoleens design blev styret af de yndefulde buer og indbydende kurver i en cirkel og en søgen efter balance i sammensætning. Også kompassen, der plejede at tegne de foreløbige figurer, spillede en central rolle i, hvordan det endelige design viste sig. O & D Circle Chair er designet med både nye og traditionelle teknikker, herunder CNC-maskiner og traditionelt træsnit, og har et let og elegant udtryk.

Fordi Circle Chair er designet som praktisk objekt d'art, er det meningen at blive set og nydt fra alle sider, hvor hver vinkel tilbyder et unikt perspektiv på den altid inspirerende cirkel.

Dimensioner: 

Højde: 79,5 cm x Bredde: 45 cm x Dybde: 55 cm x SH 46 cm.

Materialer: 

Stel i Valnød eller Sort ask

Yellowstone læder i flere farver 

Messing detaljer og fødder

 

Overgaard & Dyrman er et dansk firma, stiftet i 2013 af de to designere og håndværkere Jasper Overgaard og Christian Dyrman. De besidder begge en enorm passion for de traditionelle håndværksmetoder og forfinede detaljer. Ved at sammenflette de traditionelle håndværksmetoder med moderne teknologi, bygger Overgaard & Dyrman bro mellem fortiden og nutiden. Hos O&D elsker man møbler med et håndlavet finish og netop ved at benytte moderne teknologi, giver det mulighed for at bevare de fantastiske håndværksmæssige færdigheder, der stadig er i live i dag, samt at kombinere dem med komplekse former og moderne fremstillingsmetoder.

Hos Overgaard og Dyrman mener man, at den bedste måde at forlænge et møbels levetid ikke blot er passionen for de bedste materialer og holdbare konstruktioner, men også det overordnet design og kvalitetsbevidsthed.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Klik her