Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VINTER UDSALG - SPAR MIN. 20% PÅ NÆSTEN ALT

(UDSALGET SLUTTER D. 29. JAN.)

Collage Pendel Ø450 - Hvid

 Louise Campbell Louis Poulsen
God pris
5.770,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.695,00 kr. Spar 1.925,00 kr.
Vejl. salgspris 7.695,00 kr. Spar 1.925,00 kr.
Only %1 left

Info

Collage 450 pendel er designet af Louise Campbell og lanceret i 2005. I anledningen af 10 året for lanceringen, kommer Collage i en helt ny serie af douche farver samt en overflade i mat velouragtig finish. De nye farvevarianter gør, at de spændende skyggedannelser, i det tre lags skærmsæt fremtræder på en ny anderledes eksklusiv måde. Louise Campbells inspiration fra naturen ført over i rumbelysning er en værdsat design idé.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Collage 450 pendel er designet af Louise Campbell og lanceret i 2005. I anledningen af 10 året for lanceringen, kommer Collage i en helt ny serie af douche farver samt en overflade i mat velouragtig finish. De nye farvevarianter gør, at de spændende skyggedannelser, i det tre lags skærmsæt fremtræder på en ny anderledes eksklusiv måde. Louise Campbells inspiration fra naturen ført over i rumbelysning er en værdsat design idé. De nye farver og matte overflader vil give ethvert indendørs miljø ny identitet og en atmosfærisk belysning. Både i tændt og slukket tilstand vil de nye Collage lamper skabe smukke midtpunkter for menneskers sammenkomster – store som små. 

Materiale: Skærme: Laserskåret mat akryl i blå/grå, mørk grøn, rosa eller hvid. Ophæng: Naturanodiseret aluminium.

Dimension: Diameter 450mm, højde 288mm  

Ledningslængde: 3m  

Vægt: Maks. 3 kg 

Lyskilde: Maks. 100W E27

Når det kommer til nutidige danske designtalenter, er der få, som kommer noget nær det, der ligner Louise Campbells niveau. Hendes kvalitet og helt særlige originalitet kan blandt andet ses ved de mange priser, hun har modtaget igennem sin endnu unge karriere: hun har vundet Finn Juhls arkitekturpris, Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og årets designer i 2005 ved Bo Bedre samt Design Awards, læsernes favorit, i 2009 fra Bolig Magasinet, hvor hun vandt med "Fiducia", der er designet for Kähler.

Med en dansk far og en engelsk mor er det kun naturligt, at Louise Campbell har taget sin uddannelse i begge lande. Hun blev færdig ved London College of Furniture i 1992, hvorefter hun studerede på Danmarks Designskole til 1995, hvor hun blev færdiguddannet som industriel designer. Hun startede herefter for sig selv i 1996, og efter det har hun altid arbejdet selvstændigt på en lang række af projekter for nogle af markedets store navne.

Hendes stil er kendt for at være noget, der er noget ud over det sædvanlige: hun benytter sig af en blanding af den skandinaviske rationalisme og et feminint udtryk, der giver en række af spændende og tilbagevende kontraster i hendes værker. Hendes stil karakteriseres især som eksperimenterende med en legende tendens, hvor hun vrider både hverdags ting og forskellige materialer, så der skabes noget helt nyt. Hun arbejder typisk med møbler og forskellige former for lyselementer, men ud over dette finder man i hendes store designkatalog også stole, borde, service, lagerenheder og kontorartikler. Kun fremtiden vil vise, hvad hun ellers finder på.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)