Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Eames DAR spisestol - KROM stel - Vitra

 Charles & Ray Eames Vitra
Fra 3.490,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 3.490,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Eames Plastic Armchair DAR stol er en yderst behagelig stol, som med sit moderne formsprog passer ind i mange hjem eller arbejdspladser. Stolen fås med et forkromet wirestel eller et pulverlakeret stel i sort. Stoleskallen fås i mange forskellige farver med mulighed for sædepolstring. Designet af Eames brødrene. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Eames Plastic Armchair DAR stol er en yderst behagelig stol, som med sit moderne formsprog passer ind i mange hjem eller arbejdspladser. Stolen fås med et forkromet wirestel eller et pulverlakeret stel i sort. Stoleskallen fås i mange forskellige farver med mulighed for sædepolstring. Designet af Eames brødrene. 

Som standard leveres stolen med filtglidere, der egner sig bedst til trægulve og andre hårde gulve, de larmer ikke, og de er blidere mod gulvet.

Mål: SH43 x H83 x B63 x D59 cm. 

Materiale: Skal i plast og stel i krom.

Nye farver: 

Forest, Green, Mustard, Sunlight, Pebble, Granit, White, Ice Grey, Poppy red, Rusty Orange, Pale Rose, Light Grey, Deep Black og Sea Blue.

I 2019 kom stolene i nye farver, finder du dem ikke på vores hjemmeside, kan du stadig bestille dem. Du skal blot kontakte os. 

Hvis man leder efter moderne klassikere, som igen og igen får revivals, så rammer værker af ægteparret Charles og Ray Eames lige plet. Der har altid været meget stor international opmærksomhed omkring deres forskellige bedrifter udi møbelkunst og design - de er af flere omgange blev udkåret til at være blandt de absolut mest indflydelsesrige designere i den moderne tidsalder - men de har for tiden endnu engang fået en forståelig renæssance.

Deres stil er karakteriseret ved at starte ved det helt simple for derefter at opbygge noget utroligt komplekst. De havde en tilgang til det at designe, hvor der ikke var plads til egentlig konservatisme ved frygt for det nye; altid var de på helt ude på spidsen af, hvad der teknisk kunne lade sig gøre, hvor de blandt andet arbejdede med i datidens øjne revolutionerende materialer inden for møbelindustrien som glasfiber og krydsfiner.

Sand geni lader sig ikke holde inden for forudsatte grænser, så ud over møbelkunst arbejdede ægteparret også med eksempelvis arkitektur, bøger, film og andre former for kunstudstillinger. Blandt deres mest kendte værker er La Chaise og Lounge Chair, der begge er helt klare eksempler på autentisk skønhed.

Deres betydning for vestlig kultur kan især ses ved deres samarbejde med den amerikanske regering og det større erhvervsliv. Efter først den store depression og dernæst Anden verdenskrig havde de Forende Stater brug for noget nyt. Her kom Charles og Ray Eames ind i billedet, hvor de på bedste vis fornyede og moderniserede efterkrigstidens USA med deres utrolige vision.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)