Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Elsa Stackelberg

Retur til designere
Hun var smuk, stædig og frygtløs. Elsa Stackelberg var grevinden, der elskede at danse, fjolle og omgive sig med smukke ting. Hendes kreativitet fik forskellige udtryk gennem hendes liv, og da prins Bertil opdagede sin første liggestol på udstillingen i Norrköping, NU64, blev det startskuddet for firmaet Fri Form og for Elsa som møbeldesigner.

Elsa Stackelberg startede virksomheden sammen med sin mand grev Benny Stackelberg i begyndelsen af ​​1960'erne. Produktionen foregik i alle år i en lade på Stensnäs herregård, hvor ægteparret også boede. Elsa designede møblerne og havde mange og lange diskussioner med designerne om muligheden for at producere sine ideer. Hun havde en klar idé om, hvad der var smukt og æstetisk. Materialevalget var vigtigt, alt ville være af højeste kvalitet.

Elsa baserede sit design på sin egen smag. Rene linjer, ingen dikkedarer. De klassiske og stilrene udendørsmøbler er lavet til en herregård. De bringer et pust af godt liv med sig, som er den farverige grevinde Stackelbergs arv til fremtidige generationer.