Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Louise Campbell

Retur til designere
Når det kommer til nutidige danske designtalenter, er der få, som kommer noget nær det, der ligner Louise Campbells niveau. Hendes kvalitet og helt særlige originalitet kan blandt andet ses ved de mange priser, hun har modtaget igennem sin endnu unge karriere: hun har vundet Finn Juhls arkitekturpris, Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og årets designer i 2005 ved Bo Bedre samt Design Awards, læsernes favorit, i 2009 fra Bolig Magasinet, hvor hun vandt med "Fiducia", der er designet for Kähler.

Med en dansk far og en engelsk mor er det kun naturligt, at Louise Campbell har taget sin uddannelse i begge lande. Hun blev færdig ved London College of Furniture i 1992, hvorefter hun studerede på Danmarks Designskole til 1995, hvor hun blev færdiguddannet som industriel designer. Hun startede herefter for sig selv i 1996, og efter det har hun altid arbejdet selvstændigt på en lang række af projekter for nogle af markedets store navne.

Hendes stil er kendt for at være noget, der er noget ud over det sædvanlige: hun benytter sig af en blanding af den skandinaviske rationalisme og et feminint udtryk, der giver en række af spændende og tilbagevende kontraster i hendes værker. Hendes stil karakteriseres især som eksperimenterende med en legende tendens, hvor hun vrider både hverdags ting og forskellige materialer, så der skabes noget helt nyt. Hun arbejder typisk med møbler og forskellige former for lyselementer, men ud over dette finder man i hendes store designkatalog også stole, borde, service, lagerenheder og kontorartikler. Kun fremtiden vil vise, hvad hun ellers finder på.