Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Velkommen til Entré.

Her finder du en oversigt over alle vores møbler, knager og tilbehør velegnet til indgangspartiet.

Når du indretter din entre eller gang, er det en god idé at tænke over hvordan man ønsker at gøre brug af den. I den forbindelse kan det være værd at gøre sig nogle tanker om følgende:

Ved indgangspartiet skal man kunne stille sine sko og hænge overtøjet fra sig. Mange gange er det også rart at have et sted at sidde, f.eks. hvis man skal tage sko af og på. Du vil måske gerne have et sted at lægge dine nøgler og værdier væk i det du træder ind af døren. Det er værd at overveje om et spejl kunne være nyttigt, så man kan tjekke om alt sidder som det skal inden man tager ud af døren, eller om håret er vindblæst når man kommer udefra. Hvad med en kommode eller et skab til genstande som du hovedsageligt for brug for når du er på vej ud af døren som f.eks. vanter, huer, cykellygter, cykelhjelm og paraply mv.?

Vi forhandler møbler og accessories, der er velegnet til entré, bryggers og gangarealer. På siden her giver vi vores bud hvordan det kan indrettes med et udvalg fra Montana, Skagerak, Vitra og Paustian.

Bemærk at mange produkter fås i flere varianter, og ikke nødvendigvis kun er tiltænkt til brug i din entré.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.