Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Hos brdr. friis erhverv har vi samlet mere end 30 års erfaring i erhvervsindretning, og ved derfor hvordan man omsætter tanker til handling. Alle projekter er forskellige og vi opfordrer derfor altid til en dialog med en af vore erhvervskonsulenter. Vi kan således komme med vores bud på, hvordan vores erfaring kan hjælpe din virksomhed mod rette løsning der sikrer både funktionel såvel som stilrigtig indretning.

Brdr. friis erhverv udgør en fast afdeling i brdr. friis møbler. Vi har speciale i indretning af virksomheders kontorer og loungeområder, der danner rammen om den perfekte arbejdsplads for medarbejdere såvel som kunder. Gennem vores erhvervskoncept "Office by Home" skaber vi balance og velvære for den enkelte medarbejder, så virksomheden kan skabe vækst og udvikling.

 

Inspirationsbilleder Se en række erhvervsløsninger som kan fungere bruges til inspiration. Office by Home og filosofien bag Læs om vores erhverskoncept og filosofi bag Office by Home. Referencer Her finder du et udsnit af vores mange referencer. Kontakt vores konsulenter Få besøg af en af vores kompetente indretningskonsulenter.