Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Finestro - Børstet stål

 Ignora
Enhedspris 12.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 2-3 ugers leveringstid
Bestillingsvare
395/FINESTRO

Info

Denne væg monterede ædelståls biopejs er en af bestsellerne, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle rum inde som ude. biopejsen er udført i børstet rustfrit stål. Biopejsen udskiller sig meget fra konkurrenterne, da den er med helt usynlige samlinger og polerede hjørner. Dette er kvalitet når det er bedst. Biopejsen har en indbygget ignoRa varmeisoleret bagside, så den ikke afgiver meget varme på væggen og monterings beslag.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne væg monterede ædelståls biopejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle rum inde som ude. biopejsen er udført i børstet rustfrit stål.

Biopejsen udskiller sig meget fra konkurrenterne, da den er med helt usynlige samlinger og polerede hjørner. Dette er kvalitet når det er bedst.

Biopejsen har en indbygget ignoRa varmeisoleret bagside, så den ikke afgiver meget varme på væggen og monterings beslag.

Brænder boksen er vores højkvalitets ignoRa burner box, med justerbar flamme størrelse. Brænderen er lavet af 3mm rustfrit stål.
Den indeholder max. 2 liter bioethanol, som kan brænde 4 – 7 timer, inden genpåfyldning er nødvendig. 

Højde.60 Bredde.79 Dybde.20cm. Vægt. 35kg