Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Globe Stellar Black m. høj fod

 Markus Grip  Vauni
Fra 31.066,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 31.066,00 kr. Spar 0
Delbetaling
1.631 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 31.066 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.631 kr. Samlede kreditomk. 1.554 kr. Samlet tilbagebetaling 32.620 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Globe serien er den mest populære produktserie af biopejse fra Svenske Vauni. Globe pejsen er bygget ud fra en filosofi om, at skabe et samlingspunkt omkring flammerne der kan ses fra en stor vinkel. Selve pejsen er monteret på en drejesokkel, der kan drejes hele vejen rundt. Ud over det stilfulde design spreder Globe en god varme i alle typer rum.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Globe serien er den mest populære produktserie af biopejse fra Svenske Vauni. Globe pejsen er bygget ud fra en filosofi om, at skabe et samlingspunkt omkring flammerne der kan ses fra en stor vinkel. Ud over det stilfulde design spreder Globe en god varme i alle typer rum.

Biopejse fra Vauni kombinerer tradition med moderne behov og moderne design i en elegant pejs. De skorstensfrie pejse spreder stemning og varme uden sod og aske. Vauni’s Globe formede pejs repræsenterer et nyt syn på design af pejse. Den flotte åbne pejs er ideel til at skabe et samlingspunkt i hjemmet, og med sine dansende flammer sætter den en ramme for hygge og nærvær.

Vauni´s biopejse overholder de højeste sikkerheds og kvalitetskrav på markedet. Brænderen er nem at tænde og slukke samtidig med at flammen kan justeres op og ned i styrke. En skorstensfri pejs fra Vauni kræver ikke installation og opvarmer overraskende godt. Opvarmning sker med bioethanol som også er miljøvenlig, samt den hverken afgiver sod eller aske.

Biopejsen fås i flere forskellige varianter og farver. 

Dimensioner:

600×610×580 mm (b x h x d)

600×900×580 mm (b x h x d) høj fod variant

Vægt: 38 kg

Effekt: 2 kW (max)

Volume: 2 l

Brændetid: min 5 t