Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Grand Repos + Ottoman - Vitra

 Antonio Citterio  Vitra
Enhedspris 52.900,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Grand Repos + Ottoman til Vitra af Antonio Citterio

Grand Repos - Den høje loungestol med drejestel er designet til Vitra af den italienske designer Antonio Citterio.

Grand Repos fås alene eller med tilhørende fodskammel enten Ottoman. Stolen er gennemtænkt, både hvad angår komfort og design. Ryg og sæde kan justeres individuelt i flere forskellige vinkler lige fra en behagelig siddevinkel til en mere tilbagelænet hvileposition.

Den høje ryg og øreklapperne giver brugeren en fornemmelse af intimitet og rumlighed. En skjult synkronfjedermekanisme justerer sig automatisk til personens vægt og sikrer, at sædet bliver sænket, når ryggen bliver skubbet bagud. Dette giver en optimal siddekomfort og en perfekt lændestøtte gennem hele bevægelsen.

Grand Repos og Ottoman kan fås i mange forskellige tekstil- og læderkvaliteter med dekorative syninger, der giver stolen et moderne teknisk udtryk. 

Stolerammen er af støbt plastik. Drejestellet er i aluminium poleret eller pulverlakeret. Sædepuden er i polyesterskum, og nakkepuden har dunfyld.

Grand Repos har en 'lillebror' Repos. Den er uden øreklapper og har en 6 cm lavere ryg.

Størrelse:
 
Højde: 110 cm x Bredde: 74 cm x Dybde: 81 cm x Sæde højde: 41 cm
 
Lænestolen er vist med Dumet, ivovy Melange stof på både stol og Ottoman.
 
Antonio Citterio (1950) er oprindelig uddannet arkitekt i Milano. Han fik sit gennembrud i 90'erne med en række elegante og komfortable kontormøbler i stål, læder og tekstil, som kunne tilpasses et miljø i konstant udvikling. Siden har han designet utallige produkter for blandt andet den kendte schweiziske møbeldesignvirksomhed Vitra.

De nyeste designprodukter er den omfangsrige Suita Sofaserie til brug både privat og på arbejdspladsen, loungestolen Grand Repos og arbejds- og kontorstolene ID Chair, hvor han endnu engang sætter nye standarder for funktion, ergonomi og æstetik. Citterio skaber ikke møbler for at skabe opmærksomhed om sig selv.

Citterio designer ud fra sin lyst til at eksperimentere med nye materialer og ny teknologi. I samarbejde med andre designere har Citterio desuden tegnet flere lamper blandt andet den nye og allerede populære bordlampe Kelvin. Det er også blevet til design af Technogym’s maskinpark og dele af det internationale modehus Hermès’ nye Home Collection.

I 1999 grundlægger Citterio og designer Patricia Veil ”Antonio Citterio & Partners”. En multidisciplinær tegnestue, der arbejder internationalt med alt fra komplekse byplanlægningsopgaver, byggerier af både industrivirksomheder, butikscentre og boliger til restaurering og indretninger af offentlige bygninger og showrooms for blandt andet high end modebrands og hoteller (Bulgaris luksus hoteller).

Flere af Citterios produkter er blevet udstillet blandt andet som en del af den permanente samling på MOMA i New York, og han har modtaget et stort antal designpriser og udmærkelser.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik