Produktion og salg af møbelklassikere på Gladsaxevej 311 i Søborg
 

Ejendommen på Gladsaxevej 311 var Wegners laboratorium og værksted i 1960`erne – og hans møbler blev i mange år produceret samme sted.
Johannes Hansens møbelsnedkeri flyttede fra Borups allé i København, hvor lokalerne var blevet for små, ud til Gladsaxevej 311. Her blev der indrettet et snedkeri efter alle kunstens regler i en tidligere tekstilfabrik. Der blev installeret aircondition, udsugningsanlæg, garderober, bad og omklædningsrum for medarbejderne. Tørrestue til det kostbare træ, lagerrum, lærlingeværksted og kurvemagerværksted til fletteri. Snedkeriet blev forsynet med en park af de mest effektive maskiner. Det var en festdag for Johannes Hansen, den junidag i 1958, da han holdt indvielsesreception på Gladsaxevej - måske en af de bedste dage i hans liv. Kronen på et langt og lykkeligt virke, der ofte har formet sig rent eventyrligt for ham. I 1961 døde Johannes Hansen.

                                                               

Firmaet føres videres af Johannes Hansens yngste søn, snedkermester Poul Hansen, der allerede i en årrække havde ledet virksomheden sammen med faderen. Wegner og Poul Hansen havde da længe haft et nært samarbejde, navnlig omkring de store udstillinger både dem i Snedkerlauget, udstillingen i Oslo og den store udstilling hos Lunning i New York. Samarbejdet  forsatte derfor nu ganske naturligt i det daglige arbejde på møbelsnedkeriet i Gladsaxe, som var Wegners laboratorium og værksted. Der indløb nemlig stadig nye officielle opgaver til Johannes Hansens Møbelsnedkeri i disse år – foruden alle de private bestillinger, ærefulde opgaver der alle sammen appellerer til Wegners særlig geni. Bestilling af møbler til en række store bygningsværker som Verdensbanken i Washington, kulturcenteret på Hässelby Slot udenfor Stockholm, et uddannelsescenter i Schweiz og Bondestandens Sparekasse i København, for blot at nævne nogle stykker.

 

   

Brdr. Friis Møbler flyttede ind på Gladsaxevej 311 i 1995 efter bygningen havde stået tom siden Johannes Hansens værksted gik konkurs i begyndelsen af 1990`erne. I starten blev stueetagen anvendt til lager, og lokalerne på 1.sal som udvidet møbeludstilling for møbelforretningen i Brønshøj. Efterhånden som bygningen blev istandsat, udviklede 1.salen sig til en selvstændig møbelforretning med faste åbningstider. Forretningen blev hurtigt en stor succes, og i 2005 købte Brdr. Friis Møbler hele Ejendommen. Den var meget nedslidt ved overtagelsen, men er løbende blevet renoveret indvendig og udvendig med bl.a. et stort parkeringsareal mod Gladsaxevej og bag huset. I sommeren 2011 opførte Brdr. Friis Møbler en tilbygning på 1000m2, som bruges til ekstra forretningsareal på 1. sal og et større lager i stueetagen. Forretningen er nu en af de største og mest velassorterede møbelforretninger på Sjælland.