Vores indretningsarkitekter står altid klar til at give dig gode råd med på vejen i forhold til din flyttesituation. Vi ser frem til at indgå i en konstruktiv dialog med dig.

Hjælp ved flytning

 

Ved en flytning kan det være vanskeligt at få møbleringen til at gå op i en højere enhed. Der opstår en række spørgsmål som: Hvordan får jeg mine nuværende møbler til at passe ind i de nye omgivelser? Skal jeg supplere med nogle nye møbler, lamper, tæpper, puder, nye farver og materialer el.lign?  Er belysningen i orden? o.s.v. 

Ved et besøg i en af vore møbelforretningerne, er der mulighed for at ”se og mærke” de forskellige møbler – og se farver, materialer og  få illustreret siddekomfort, pudefyld m.m. Vi vil også kunne uddybe mulighederne indenfor de enkelte modeller – og evt. præsentere alternative muligheder. 
For at kunne tilbyde en så god oplevelse som muligt, vil det være en fordel at overveje en række spørgsmål på forhånd: 

• Hvilke møbler skal anskaffes? 
• Hvilken stil, farveholdning og materialer ønskes? 
• Hvilke farver og materialer er der i øvrigt i rummet? 
• Skal rummet primært bruges af familien? Eller  også sammen med gæster? 
• O.s.v.

I forretningen, vil spørgsmålene være mere detaljerede for at kunne finde den rette løsning. Drejer det sig eksempelvis om en sofa, ville det være relevant at spørge om hvor mange siddepladser der skal være plads til? Om du ønsker en eller flere sofaer? Evt. hjørne sofa? Om sofaen dagligt  bliver brugt af børn og husdyr? Om den skal have meget faste puder, som holder faconen - eller skal den have mere bløde puder, som kræver daglig rystning? Skal sofaen have et stramt eller blødt i udtryk? o.s.v.

Vi kan tilbyde en halv times gratis rådgivning og rundvisning i en af vores forretninger. Kontakt en af vores møbelkonsulenter ”her” 

Brdr. Friis møbler tilbyder også  indretningsassistance, i forbindelse med større køb af møbler, til både private og erhvervskunder. Indretningsarkitekterne kan give gode råd i forretningerne vedrørende farver og materialer, men det er også muligt at lave en aftale om et besøg i hjemmet eller på kontoret. Første time er gratis, og derefter er timesatsen Kr. 700,- inkl. moms. Beløbet kan helt eller delvist bortfalde ved køb af forretningens møbler. 


Kontakt vores indretningsarkitekter : 
 

Ghita Falch

gfo@brdr-friis.dk / tlf. 38 80 00 05

Indretningsassistance

Nanna Bjørg Biering

nbb@brdr-friis.dk / tlf. 38 80 00 05