Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Hobson - Eleanor Home

 Sune Jehrbo Eleanor Home
5.550,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.550,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Hobson er en ny bordlampe fra danske Eleanor Home - Dansk Design & Håndværk. Tro mod Eleanor Home's kærlighed til Klassikere er Hobson bordlampen en ægte designklassiker - det perfekte indretnings tilbehør som kan binde et helt rum sammen. Hobson bordlampen kombinerer elegance med industrielt design og tilføjer personlighed og karakter til ethvert rum.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Hobson er en ny bordlampe fra danske Eleanor Home - Dansk Design & Håndværk

Tro mod Eleanor Home's kærlighed til Klassikere er Hobson bordlampen en ægte designklassiker - det perfekte indretnings tilbehør som kan binde et helt rum sammen. Hobson bordlampen kombinerer elegance med industrielt design og tilføjer personlighed og karakter til ethvert rum. Lavet af aluminium, CE-certificeret. 

Hos Eleanor Home ønsker man at levere de bedste lamper i en kvalitet hvor kunden ikke er i tvivl om at håndværk, design og bæredygtighed er i allerhøjeste fokus. For at opnå de høje standarder holdes produktionsprocesen så tæt på virksomheden som muligt. De har opbygget et forhold baseret på tillid og venskab med deres leverandører. Produktionen, lakeringsarbejdet og samlingen af Eleanors lamper foregår i hånden i Danmark for at sikre høj kvalitet og en fleksibel og hurtig service. Alle lamper leveres med vejrbestandig belægning, porslænsfatning, højkvalitets tekstilledninger til indendørs lamper og vejrbestandige silikonetråde til udendørs lamper. De er CE-certificerede, og alle udendørs lamper er også IPx3-certificerede, i overensstemmelse med europæiske industristandarder.

Fås i sort / metal eller sort / goldie.

Dimensioner:

Højde: 49 cm. x Skærm diameter: Ø26 cm. x Fod Diameter: Ø17,5 cm.

Materialer:

Aluminium, Jern & Porcelænsfatning 

Lyskilde:

Porcelænsfatning E27 Max. 60W 

Klasseficering: CE - CLASS II

Lyskilde medfølger ikke. 

 

Hobson bordlampen fås i Sort/Metal eller Sort/Goldie