Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VINTER UDSALG - SPAR MIN. 20% PÅ NÆSTEN ALT

(UDSALGET SLUTTER D. 29. JAN.)

Høvdingestolen FJ 4900 - Finn Juhl

 Finn Juhl Onecollection
Udsalg
Enhedspris 89.176,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 111.470,00 kr. Spar 22.294,00 kr.
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os

Info

Høvdingestolen er i manges øjne et af Finn Juhls allerstørste bedrifter i hans imponerende møbel katalog. Stolen udstråler enorm storhed og vil fange et hvert blik når rummet den bliver placeret i entreres hvad end om man har interesse for dansk møbel kunst. Høvdingestolen er yderest komfortabel og indbyder til afslapning.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Høvdingestolen er i manges øjne et af Finn Juhls allerstørste bedrifter i hans imponerende møbel katalog. Stolen udstråler enorm storhed og vil fange et hvert blik når rummet den bliver placeret i entreres hvad end om man har interesse for dansk møbel kunst. Høvdingestolen er yderest komfortabel og indbyder til afslapning.

Den passer perfekt ind i et moderne hjem med en blanding af nye og gamle design klassikere. Stolen er lavet af de allerbedste håndværkere, vælg mellem teak og valnød træ. Den er betrukket med læder. Kontakt os og hør nærmere om valg af træsort og lædertyper. Da den stol kan kombineres i mange forskellige variationer.

Stolen er vist med Valnød stel(fås også i Eg) og valnødfarvet Elegancelæder fra grp.4 (også muligt at bestille fra prisgrp. 2 og 3)

Dimensioner:

Højde: 92,5 x Bredde: 100 x Dybde: 88 cm

Sædehøjde: 34,5 cm.

Vægt: 20 kg.

Materialer:

Valnød stel

 

Polstret med Elegance læder fra Sørensen læder.

Elegance er en fuldnarvet ren anilin læder, 1,2 – 1,4 mm, kromgarvet.

Den har en naturlig glat overflade uden overfladefinish. En meget eksklusiv læder, hvor insektbid, lægte sår og andre
naturmærker forekommer som en del af læderets karakter. Ligeledes forekommer farveforskelle fra hud til hud.

Egenskaber:
Det klassiske læder vil patinere kraftigt og ændre farve som følge af brug samt påvirkning af lys og luft. Læderet tager imod vand, fedt og smuds, men dette bliver en del af læderets udtryk.

Ikke mange designere har kunnet stå for en så fuldstændigt personlig stil som den store Finn Juhl. Her er en mand, der ikke var bange for at gå ad nye veje; en mand, der ikke havde nogen som helst konservative fornemmelser, men i stedet altid søgte det skønne i det nye. Den fantastiske kvalitet af hans værker kan blandt andet ses ved, at han vandt intet mindre end seks guldmedaljer ved Triennalerne i Milano. Ud over at arbejde med møbler, designede Finn Juhl også interiør; han har blandt andet stået for en del af FN-bygningen og et SAS-fly.

Finn Juhls stil kan der siges utroligt meget om. Den er især karakteriseret ved en balancegang mellem det organiske og det bekvemmelige, som eksempelvis kan ses ved hans berømte Pelikanstol. Stolens bløde udtryk går fuldstændigt i enhed med dens praktiske øjemål, da den lægger op til en let og behagelig komfort ved en siddeoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Det samme kan ses ved hans Høvdingestol, selvom oplevelsen her er ganske anderledes - den lægger op til en helt anderledes siddestilling, men de overordnede grundtræk er meget ens: designet er lavet med høj kvalitet for øje, hvor selv de mindste detaljer er udsøgte.

Det, som Finn Juhl især er kendt som foregangsmanden for, er den såkaldte danske teakstil. Her arbejdede han som en avantgardist med at udvikle metoder, der gjorde det muligt at arbejde på bedste vis med teaktræ. Hans behandling af det, og konstruktion med det var fuldstændigt innovativ, hvad der kan ses ved alle hans designs af teak.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)