Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Høvdingestolen FJ4900 Jubilæumspakke 2024

 Finn Juhl Onecollection
Limited
Enhedspris 99.556,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
5.227 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 99.556 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 5.227 kr. Samlede kreditomk. 4.978 kr. Samlet tilbagebetaling 104.534 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
62/FJ4902LIMIT2024

Info

LIMITED EDITION - JUBILÆUMSUDGAVE - BEGRÆNSET OPLAG

Prisen der er vist gælder udgaven med sort nevada læder

Høvdingestolen produceres nu i et yderste begrænset oplag som en eksklusiv jubilæumsudgave i røget eg med frit valg af læder (varierende pris afhængigt af lædervalg). 

Der produceres 366 jubilæumsudgaver på verdensplan. Sammen med hver stol medfølger et hånddateret og numereret akvareltryk af en genfunden akvarel af Finn Juhl samt bogen "Lost Danish Treasure" om Høvdingestolens historie.

På hver stol findes et isat brændemærket træemblem (se billede, dog uden datomærkning). Brændemærkningen indeholder én dato (der findes en stol for hver dag i kalenderåret 2024). Der er mulighed for at ønske en bestemt dato, men det kan ikke garanteres at datoen er ledig.

BEMÆRK! Prisen varierer mellem kr. 99.556 og kr. 114.836 afhængigt af lædervalg - der findes en række eksklusive lædertyper i mange farver.

Se lædertyper og farver: Klik her (åbner i ny fane).

 

KONTAKT VORES BUTIK I BRØNSHØJ VED INTERESSE ELLER SPØRGSMÅL

TLF.: 38800005

Vores salgspersonale i Brønshøj kan hjælpe dig med at afklare hvorvidt en bestemt datomærkning stadig er ledig.

Salgspersonalet kan ligeledes hjælpe med valg af læder.

 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Inspirationen bag den limiterede udgave af Høvdingestolen kommer fra en unik akvarel af Finn Juhl, som aldrig før er blevet genoptrykt. Med jubilæumsstolen følger en hånddateret og nummereret kopi af denne tegning. Derudover medfølger en ny bog, 'Lost Danish Treasure', skrevet af den amerikanske arkitekt og forfatter Carl J. D'Silva, der dybdegående undersøger Høvdingestolens historie, udvikling og betydning for dansk design.

Med hensyn til kvalitet og internationalt perspektiv udtaler Hans Henrik Sørensen, medstifter af House of Finn Juhl, om jubilæet: "Høvdingestolen er det ultimative højdepunkt i Finn Juhls karriere som møbeldesigner. Den appellerer til både sanser og følelser og er ikke bare en investering for livet, men også for kommende generationer. Vi er stolte af at videreføre Finn Juhls kulturarv med denne særlige dybt olivenbrune udgave. På trods af at stolen er 75 år gammel, fortsætter den med at inspirere i dag. Den repræsenterer kompromisløs kvalitet, et internationalt syn og Finn Juhls mod til at bryde med tidens traditioner og gå imod strømmen."

Når House of Finn Juhl beslutter sig for at lave en limiteret udgave af denne ikoniske stol, er det afgørende, at udtrykket forbliver autentisk. Stolene produceres i Danmark på deres eget snedkerværksted i Vejen og polstres på Fyn. Træstellets dybe farvetone opnås gennem en traditionel behandlingsproces af FSC-certificeret egetræ, hvor der ikke bruges farvestoffer, men i stedet opstår en kemisk reaktion med garvesyren i træet. Dette resulterer i en naturlig farveændring, der trænger dybt ind i træet. Efterfølgende gennemgår stolen gentagne oliebehandlinger, hvilket giver den en silkemat finish.

Dimensioner:

Højde: 92,5 x Bredde: 100 x Dybde: 88 cm

Sædehøjde: 34,5 cm.

Vægt: 20 kg.

Materialer:

Røget egetræ

Læder