Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Indretningshjælp

Retur til kundeservice
Indretningsrådgivning i forbindelse med større møbelkøb hos Brdr. Friis møbler

Overvejer du et større køb af møbler hos Brdr. Friis Møbler, er det muligt at få råd og vejledning af vores erfarne indretningskonsulenter. Måske er du efter et besøg i en af vores forretninger, blevet interesseret i et eller flere møbler - men er i tvivl om størrelse, materialevalg m.m. og har brug for indretningsrådgivning for at få en samlet løsning. Her kan vi tilbyde et rådgivningsmøde i forretningen efter nærmere aftale. For at kunne tilbyde en så god oplevelse som muligt, vil det være en fordel at overveje en række spørgsmål på forhånd:

• Hvilke møbler skal anskaffes?
• Hvilken stil, farveholdning og materialer ønskes?
• Hvilke farver og materialer er der i øvrigt i rummet?
• Skal rummet primært bruges af familien? Eller også sammen med gæster?
• O.s.v.

For en aftale om et rådgivningsmøde i forretningen, kan vi kontaktes på tlf. 38800005
eller via mail: info@brdr-friis.dk
 
Ved generel indretningshjælp/besøg i hjemmet, henviser vi til vores dygtige samarbejdpartner indretningsarkitekt Ghita Falch på tlf. 24651939 eller mail@ghita-falch.dk

Ghita har stor erfaring med vores møbler og var i mange år ansat hos Brdr. Friis Møbler. Hun arbejder nu som selvstændig indretningsarkitekt og kan give dig gode idéer til møbleringsplan, farvevalg, belysning m.m. Du afregner direkte med Ghita for den aftalte opgave.

Ved efterfølgende køb af møbler hos Brdr. Friis Møbler, tilbyder vi at indretningshonoraret helt eller delvist kan modregnes i form af rabat – afhængig af møbelkøbets størrelse.