Få et harmonisk og helstøbt hjem, hvor indretningen indfrier både funktionelle og æstetiske behov - med hjælp fra vores erfarne indretningsarkitekter.

Indretningsassistance

Vi tilbyder indretningsassistance i forbindelse med større køb af møbler hos Brdr. Friis møbler - så du undgår fejlkøb. Indretningsarkitekterne kan give gode råd i forretningerne vedrørende farver og materialer på møbler, tæpper og lamper, men det er også muligt at lave en aftale om et besøg i hjemmet eller på kontoret.

Ved et besøg i forretningerne, er der mulighed for at ”se og mærke” de forskellige møbler – og se farver, materialer, få illustreret siddekomfort, pudefyld m.m. Vi vil også kunne uddybe mulighederne indenfor de enkelte modeller – og evt. præsentere alternative muligheder. 

En indretningsopgave vil typisk foregå på følgende måde:

Efter et besøg i en af vores forretninger, hvor det er muligt at få råd og vejledning, finder du ud af hvilke møbler og stil du synes om. Herefter kontaktes indretningsarkitekten for at aftale et besøg i dit hjem.

Indretningsarkitekten kan allerede ved første besøg i hjemmet, få et overblik over hvad opgaven drejer sig om og hvilke møbler, der vil opfylde ønsker og behov. Er det ikke muligt at mødes på adressen, vil det også være muligt at lave et oplæg til møblering udfra en plantegning.

Næste møde vil foregå i forretningen i Brønshøj, og her vil indretningsarkitekten præsentere sit oplæg til møbelvalg, stoffarver, materialer og lignende, så du både kan at ‘se og mærke’ de forskellige muligheder. Efter en dialog om oplægget, aftales det endelige møbelvalg, som opfylder dine behov og ønsker til indretningen - og herefter udarbejdes tilbud på møbelkøbet.

              

For at kunne tilbyde en så god oplevelse som muligt, vil det være en fordel at overveje en række spørgsmål på forhånd:

  • Hvilke møbler skal anskaffes?
  • Hvilken stil, farveholdning og materialer ønskes?
  • Hvilke farver og materialer er der i øvrigt i rummet?
  • Skal rummet primært bruges af familien? Eller  også sammen med gæster?
  • O.s.v.

Ved besøg i hjemmet /på kontoret er timesatsen Kr. 700,- inkl. moms.
Beløbet kan helt eller delvist bortfalde ved køb af forretningens møbler.

Indretningsarkitekterne arbejder i Københavnsområdet og det øvrige Sjælland.

Kontakt vores indretningsarkitekter:

Indretningsassistance

Ghita Falch

gfo@brdr-friis.dk

Tlf: 38262645

Indretningsassistance

Nanna Bjørg Biering

nbb@brdr-friis.dk

Tlf: 38262643