Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

J110 Stol - Hvid bøg

 Poul M. Volther HAY
Enhedspris 2.799,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 5-6 ugers leveringstid
Bestillingsvare
303/J110STOL/HVIDBØG

Info

Stolen kan anvendes på flere forskellige måder, og slår sig op på at være en spisebordsstol, idet stolen har den samme sædehøjde som andre spisebordsstole, men samtidig kan stolen med sin høje ryg også invitere til en henslængt samtale, som en slags loungestol. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne stol, som i sin tid blev designet af Poul M. Volther, er en del af den relancering af danske designklassikere som HAY introducerede i 2011. Oprindelig var stolen en del af en serie af danske designmøbler, som blev designet til FDB, som satte dem i industriel produktion, hvilket gjorde omkostningerne ved fremstillingen mindre. På den måde blev det muligt for danskerne for at få fingrene i designermøblerne af højkvalitet, uden at skulle betale de sædvanlige høje priser.

Stolen kan anvendes på flere forskellige måder, og slår sig op på at være en spisebordsstol, idet stolen har den samme sædehøjde som andre spisebordsstole, men samtidig kan stolen med sin høje ryg også invitere til en henslængt samtale, som en slags loungestol.

Stolen er fremstillet i bøgetræ og foruden den naturlige farve, så fås stolen i fire forskellige farver. Desuden er det muligt at købe stolen i enten en sæbebehandlet udgave eller en lakeret udgave.

Dimensioner:

53b x 60d x 44,5/106d cm

Poul M. Volther blev først uddannet som møbelsnedker, men byggede derefter ovenpå ved at gå på Skolen for Kunsthåndværk i København. Han tilbragte flere år som underviser på Danmarks designskole, hvor han var med til at sætte sit præg på en lang række af danske designere. Dette præg er baseret på det, at man skal have sans for detaljen, hvor det vigtigste er den høje kvalitet af det endelige produkt. Hans største, mest populære og nok mest kendte værk er Corona stolen, der stadig sælges i stor stil i dag.

Han blev i 1949 ansat af FDB med hjælp fra den store Hans Wegner. Her arbejdede han først under Børge Mogensen indtil 1959, hvor Mogensen forlod FDB og Volther så blev leder. Han stod for en mere simpel stil en den, Mogensen havde, hvor hans lænestole og sofaer stadig i dag ses i mange danske hjem.

Volthers stil var klart baseret ud fra den skandinaviske funktionalisme, der med et moderne twist fandt en middelvej mellem Bauhausstilen og det klassisk praktiske værk. Herved undgik han at blive fanget af forskellige kortlivede trends, hvor han i stedet designede værker, der kunne holde folk tryllebundne over deres skønhed på tværs af tiden. Corona stolen er et godt eksempel på dette, hvor man ser, at det strengt logiske design med stort fokus på både siddeoplevelse og opbygningen af stolen blandes sammen med et unik moderne look og flair for farve og organisk tænkning.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)