Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Jagtbordet BM1160 - Børge Mogensen

 Børge Mogensen  Carl Hansen & Søn
Fra 26.295,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 26.295,00 kr. Spar 0
Delbetaling
1.381 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 26.295 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.381 kr. Samlede kreditomk. 1.315 kr. Samlet tilbagebetaling 27.610 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Relancering af Jagtbordet, som er et af Børges helt store mesterværker! Børge Mogensens Jagtbord BM 1160, der oprindeligt var tænkt ind i et maskulint miljø i skikkelse af en jagtstue, udstråler en imødekommende og organisk elegance. Spisebordet består af to bukke med skråtstillede ben og en slank bordplade i finér med runde hjørner og kanter i massivt træ, der vidner om exceptionelt håndværk. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Jagtbordet BM1160 tegnet af Børge Mogensen er funktion og æstetik i balance

Børge Mogensens Jagtbord BM 1160, der oprindeligt var tænkt ind i et maskulint miljø i skikkelse af en jagtstue, udstråler en imødekommende og organisk elegance. Spisebordet består af to bukke med skråtstillede ben og en slank bordplade i finér med runde hjørner og kanter i massivt træ, der vidner om exceptionelt håndværk. Børge Mogensen havde sit helt eget og meget genkendlige udtryk i alle hans tegnede møbler - et forsprog som placerede ham blandt de største og mest betydningsfulde møbelarkitekter. 

En anden elegant detalje er bordbenenes gennemgående tapsamling afsluttet med kiler i kontrasttræ, der accentuerer bordets håndværksmæssige kvaliteter. Stabiliteten maksimeres ved hjælp af to tværstænger monteret mellem stel og bordplade – et funktionelt greb, som også bidrager til bordets meget konkrete æstetik. Den forfinede robusthed blev ganske rammende kaldt for formgivende kunst af en anmelder, da Jagtbordet første gang blev præsenteret i 1950 og kendt under navnet Hunting Table.

Børge Mogensen var folkets desginer og derfor ses hans møbler i mange danske hjem, kirker og institutioner. 

Dimensioner:

Højde: 72 x Bredde: 81,5 x Længde: 210 cm. 

Materialer: 

Bordplade: Finér, hjørner og kanter i massivt træ 

Stel: Massivt Træ

Tværstang: vælg mellem rustfri stål eller Messing