Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Jakkens hvile - PP250 - PP Møbler

 Hans J. Wegner PP Møbler
Enhedspris 76.000,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-12 måneders leveringstid

Info

Jakkens Hvile PP250 er en stol, der blev til ud fra et praktisk behov og med et stænk af humor. Stolen er tiltænk ungkarlen som skal lægge sit tøj praktisk, hensigtsmæssigt og ordentligt sammen og hænge det på stolen. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Jakkens Hvile PP250 er enhver møbelentusiasts drøm - PP Møbler   

Jakkens Hvile PP250 er en stol, der blev til ud fra et praktisk behov og med et stænk af humor. Stolen er tiltænk ungkarlen som skal lægge sit tøj praktisk, hensigtsmæssigt og ordentligt sammen og hænge det på stolen. 

Dette var emnet for en diskussion, som møbelarkitekt Hans J. Wegner havde med arkitekturprofessor Steen Eiler Rasmussen og designeren Kay Bojesen. Diskussionen rumsterede i Hans J. Wegners hoved, og til sidst besluttede han sig for at finde en løsning. Resultatet blev stolen Jakkens Hvile PP250 - en maskulin stol med feminine former. 

Ryggen på stolen blev formet som en jakkebøjle med en perfekt pasform, hvor jakken kunne hænge. Bukserne fik plads på kanten af sædet, der blev lavet, så det kunne vippes lodret op. Dermed forblev pressefolderne intakte. Sædet blev samtidig låget på en firkantet opbevaringskasse, hvor nøgler, manchetknapper, ur og andre ting, der fuldender en gentlemans påklædning, kunne ligge. Med fire ben var stolen på sin vis færdig. Men der skulle gå et par år, inden den kom i produktion i en forenklet udgave. 

Meget elegant lod Hans J. Wegner bagbenet fortsætte op over sædet og blive til ryggen, der ender med jakkebøjlen. Oprindeligt blev Jakkens Hvile lavet i fyr og teak, men laves i dag i flere forskellige træsorter. 

Også Kaldet Valet Chair 

Dimensioner: 

Bredde 51 cm, Dybde 50 cm, Højde 95 cm, x Sædehøjde 45,

Materialer:

Sæbebehandlet Eg

Hængsler i Messing og samlingsdetaljer i Wengé.

 

Fremstilles i Ahorn, Kirsebær, Eg eller Fyr

Overfladebehandlinger: Sæbebehandlet, Bioolieret(klar eller hvid) eller Lakeret 

Der er ikke mange danske arkitekter, der kan prale med at have stribevis af internationalt anerkendte værker - men det kan Hans Jørgen Wegner. Få arkitekter på hele den internationale scene kan faktisk siges at komme op på hans niveau, om det kommer til kvaliteten af de enkelte værker eller den samlede ankerendelse. Den store kvalitet af hans arbejde kan blandt andet ses ved, at han var en af de første, der modtog den prestigefyldte Lunningpris i 1951. Han modtog også i 1997 den ottende Internationale Design Award i Osaka, og han blev næsten samtidigt udnævnt til æresdoktor ved Londons eminente Royal College of Art.

Hans Jørgen Wegner startede sin karriere som snedker. Herefter blev han uddannet ved Københavns Kunsthåndværkerskole, hvor han var færdig i 1938. Ud fra denne basis arbejdede han med en lang række af forskellige værker, hvor han ud over møbler også har arbejdet med noget så forskelligt som lamper, sølvtøj og tapeter. Eksempler på, at han allerede tidligt blev betragtet som en virtuos, er, at han fra 1940 til 1943 designede møbler til rådhuset i Århus, og at han samtidig var blevet lærer hos Kunsthåndværkernes Møbelskole.

Hans mest kendte værker er nok lampen Hejsependel og den Runde Stol. Hejsependel produceres stadig i stor stil på trods af, at den for første gang blev fremvist i 1962; dens tidløse design holder nok aldrig op med at imponere. Den Runde Stol blev verdensberømt ved det, at den blev brugt af JFK og Nixon under en af deres tv-debatter under præsidentvalget, hvor stolen vakte opsigt med alle sine store æstetiske kvaliteter.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Klik her