Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Jakkens hvile - pp250 - PP Møbler

 Hans J. Wegner PP Møbler
Enhedspris 77.250,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 3-4 måneders leveringstid
Delbetaling
4.056 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 77.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.056 kr. Samlede kreditomk. 3.863 kr. Samlet tilbagebetaling 81.113 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
69/PP250

Info

Jakkens Hvile PP250 er en stol, der blev til ud fra et praktisk behov og med et stænk af humor. Stolen er tiltænk ungkarlen som skal lægge sit tøj praktisk, hensigtsmæssigt og ordentligt sammen og hænge det på stolen. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Jakkens Hvile PP250 er enhver møbelentusiasts drøm - PP Møbler   

Jakkens Hvile PP250 er en stol, der blev til ud fra et praktisk behov og med et stænk af humor. Stolen er tiltænk ungkarlen som skal lægge sit tøj praktisk, hensigtsmæssigt og ordentligt sammen og hænge det på stolen. 

Dette var emnet for en diskussion, som møbelarkitekt Hans J. Wegner havde med arkitekturprofessor Steen Eiler Rasmussen og designeren Kay Bojesen. Diskussionen rumsterede i Hans J. Wegners hoved, og til sidst besluttede han sig for at finde en løsning. Resultatet blev stolen Jakkens Hvile PP250 - en maskulin stol med feminine former. 

Ryggen på stolen blev formet som en jakkebøjle med en perfekt pasform, hvor jakken kunne hænge. Bukserne fik plads på kanten af sædet, der blev lavet, så det kunne vippes lodret op. Dermed forblev pressefolderne intakte. Sædet blev samtidig låget på en firkantet opbevaringskasse, hvor nøgler, manchetknapper, ur og andre ting, der fuldender en gentlemans påklædning, kunne ligge. Med fire ben var stolen på sin vis færdig. Men der skulle gå et par år, inden den kom i produktion i en forenklet udgave. 

Meget elegant lod Hans J. Wegner bagbenet fortsætte op over sædet og blive til ryggen, der ender med jakkebøjlen. Oprindeligt blev Jakkens Hvile lavet i fyr og teak, men laves i dag i flere forskellige træsorter. 

Også Kaldet Valet Chair 

Dimensioner: 

Bredde 51 cm, Dybde 50 cm, Højde 95 cm, x Sædehøjde 45,

Materialer:

Sæbebehandlet Eg

Hængsler i Messing og samlingsdetaljer i Wengé.

 

Fremstilles i Ahorn, Kirsebær, Eg eller Fyr

Overfladebehandlinger: Sæbebehandlet, Bioolieret(klar eller hvid) eller Lakeret