Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP

VÆRDI 3.490 - DELTAG HER - VALGFRI FARVE

Japansofa, FJ 5303 - OneCollection

 Finn Juhl Onecollection
Enhedspris 43.915,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Delbetaling
1.464 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 43.915 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 1.464 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 43.915 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
62/FJ5303/VAL/GRP2

Info

Et ønske om enklere møbler gav liv til Japan-sofaen. Japansofaen er tegnet med et stringent design med enkle linjer, men hvor Finn Juhl stadig formår at sætte hans signatur med hans nøjsomhed i deltaljerne.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Et ønske om enklere møbler gav liv til Japan-sofaen

Japansofaen er tegnet med et stringent design med enkle linjer, men hvor Finn Juhl stadig formår at sætte hans signatur med hans nøjsomhed i deltaljerne.

Finn Juhl tilpassede sig datidens krav om enkle og minimalistiske møbler der egnede sig til industriel produktion. Dengang tegnede han møbler for firmaet France & Søn. Den mest kendte af disse er nok Japan Serien fra 1953, som består af en lænestol, en skammel, en to-personers sofa og en tre-personers sofa.

Enkeltheden og det minimalistiske formsprog i Japan-serien lå milevidt fra hans tidligere møbler, og der er paralleller til traditionel japansk byggeskik.

Designet
Den tværliggende kraftige rygsprosse, på de let spidsede ben, minder om en japansk tempelport. Rygsprossen afsluttes med en hulkehl, der giver et optisk raffinement med stor virkning.

Men selv med denne enkle konstruktion fastholder Finn Juhl sin idé om at markere forskellen mellem det bærende og det bårne, ved at frigøre ryggen fra stellet med afstandsstykker i messing. Japanserien leveres i teak, eg og valnød med håndsyet betræk i stof.

Dimensioner:

Bredde: 180 x Dybde: 70 x Højde: 78 cm

Materialer:

Stel: Eg, Valnød

Polstring: Stof, Foss 412