Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Japanstol FJ 5301 - Finn Juhl

 Finn Juhl Onecollection
Enhedspris 23.564,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Delbetaling
786 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 23.564 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 786 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 23.564 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
62/FJ5301/VAL/FOSS

Info

Et ønske om enklere møbler gav liv til Japan-sofaen fra OneCollection. Japanstolen er tegnet med et stringent design med enkle linjer, men hvor Finn Juhl stadig formår at sætte hans signatur med hans nøjsomhed i deltaljerne.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Et ønske om enklere møbler gav liv til Japan-sofaen fra OneCollection

Japanstolen er tegnet med et stringent design med enkle linjer, men hvor Finn Juhl stadig formår at sætte hans signatur med hans nøjsomhed i deltaljerne.

Finn Juhl tilpassede sig datidens krav om enkle og minimalistiske møbler der egnede sig til industriel produktion. Dengang tegnede han møbler for firmaet France & Søn. Den mest kendte af disse er nok Japan Serien fra 1953, som består af en lænestol, en skammel, en to-personers sofa og en tre-personers sofa.

Enkeltheden og det minimalistiske formsprog i Japan-serien lå milevidt fra hans tidligere møbler, og der er paralleller til traditionel japansk byggeskik.

Designet
Den tværliggende kraftige rygsprosse, på de let spidsede ben, minder om en japansk tempelport. Rygsprossen afsluttes med en hulkehl, der giver et optisk raffinement med stor virkning.

Men selv med denne enkle konstruktion fastholder Finn Juhl sin idé om at markere forskellen mellem det bærende og det bårne, ved at frigøre ryggen fra stellet med afstandsstykker i messing. Japanserien leveres i teak, eg og valnød med håndsyet betræk i stof.

Dimensioner:

Bredde: 61 x Dybde: 70 x Højde 78 cm
Sædehøjde: 35cm

Materialer:

Tekstil: Foss 472, Grp.2
Stel: Eg og Valnød
Messing detaljer