Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampe - Mat sort/Messing

 Christian Dell Fritz Hansen
Enhedspris 6.099,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-2 ugers leveringstid
Delbetaling
321 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 6.099 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 321 kr. Samlede kreditomk. 305 kr. Samlet tilbagebetaling 6.404 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
24/KAISER6631SPECIAL

Info

NYHED

SÆRUDGAVE af KAISER idell™ Luxus lampe der er et ikonisk Bauhaus-design. Et vintage-inspireret look, og designets detaljer i messing vil patinere over tid, så hvert enkel lampe får sit helt eget udtryk.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

2019 er året, hvor Bauhaus-bevægelsen kan markere sit 100-års jubilæum. KAISER idell Luxus lampen så dagens lys for første gang i 1931, og i dag er den et verdenskendt ikon inden for Bauhaus-design. Lampen er et billede på netop Bauhaus-bevægelsens flair for at skabe alsidige, minimalistiske design, der stadig er relevante i dag.

I anledning af Bauhaus-jubilæet lancerer Fritz Hansen nu KAISER idell Luxus lampen i messing. Det er ikke første gang, at den ikoniske lampe er klædt i messing, men i kombination med en sort overflade folder et nyt samspil sig ud mellem mørke toner og et varmt genskær. Med tiden og med brug vil lampens messingdetaljer opnå en naturlig patina – med andre ord, hvert enkel lampe vil gradvist ændre udseende og få sit helt eget udtryk. 

Dimensioner:

Ø 28,5 x Højde: 42,5 cm

Basen: Ø19,4 cm

Materialer:

Skærmen og basen til KAISER idell Luxus har begge matlakerede overflader. Detaljerne i messing er ubehandlede, og materialet vil opnå en naturlig patina over tid.

Overflade:
Matlakering og ubehandlet messing

Lyskilde:
E27

Volt:
Max 230v

Energiklasse:
Max 60w, A++, A+, B, C, D

Ledning
Sort Tekstil
200 cm

Klassificering:
Klasse ll

Certificering:
IECEE CB

 

MILJØ & TEST
I tilfældet af, at lampen skal repareres eller bortskaffes, kan den skilles ad, så delene kan genbruges. Bemærk at kobber i elektriske ledninger skal genbruges korrekt.

Alle KAISER idell lamper er CE-mærket og overholder EU’s bestemmelser om sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse (såsom WEEE og RoHs)