Kevi 2533 m. sædepolstring

Design: Jørgen Rasmussen
5.145,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

* Obligatoriske felter

Varen er på lager

Er udstilllet i Brønshøj og Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Kevi 2533 m. sædepolstring

More Views

Beskrivelse

Kevi 2533 med elegant sædepolstring i læder fra Engelbrechts 

Kontorstolen har fået ny sædepolstring i Ultra læder fra Arne Sørensen Læder. Stolen fås med læder i farverne sort eller Brandy.

KEVI kontorstolen er en klassiker baseret på en uopslidelig idé: Jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden. Tegnet af en arkitekt og tilegnet hjemmekontoret, skoler og arbejdspladser, hvor en enkelt løsning skal tilfredsstille mange behov. Du får, hvad du ser – sæde, ryg, stel, hjul og greb. En enkel og velafbalanceret opskrift på lige dele æstetik og bevægelsesfrihed. Denne version er fuldpolstret med den eksklusive Yellowstone Vintage læder som giver et elegant og klassisk udtryk til kontorstolen. 

Stolen fås kun med bløde baner til Hårde gulve (Trægulv) og Aluminiumskapper er naturligvis også muligt med et tillæg på vejl. udsalg 780 kr.

Produktspecifikationer

Mål: 

SH 40 - 53 x D 56 x B 56 cm

Materiale:

Sædepolstret med Ultra læder. Fås med hjul med aluminiums kapper.

eg eller sort malet eg 

Aluminiumskapper er naturligvis også muligt med et tillæg på vejl. udsalg 780 kr (inkl moms)

Om designeren

Jørgen Rasmussen - I 1957 startede tvillingerne Jørgen og Ib Rasmussen deres egen tegnestue, hvor de hurtigt fik succes med arkitekttegnede enfamiliehuse samtidig med at de vandt adskillige arkitektkonkurrencer. I starten af denne periode fik de begge, hver med sit projekt, Akademiets guldmedalje. 

I deres virke blev de i 1958 på opfordring af administrerede direktør og hovedaktionær Bent Harlang involveret i virksomheden KEVI A/S. De startede med at bygge en villa til Bent Harlang. Huset var vellykket og da kemi passede, blev de sat til at løse opgaven med at formgive virksomhedens stole. Stolene slog an og i slutningen af 60´erne var Kevi-stolen forvandlet til en multianvendelig arbejdsstol til både jobbet og hjemmet. Under tiden var det primært Jørgen Rasmussen, der var involveret i udviklingen af Kevi stolene. 

I 1965 opfandt Jørgen således dobbeltrulle-hjulet (det fik han ID-Prisen for og hjulet blev optaget i den danske Kulturkanon). Hjulet var udviklet til Kevi stolene, men anvendelsesmulighederne er store. Således blev der sat Kevi-hjul under bl.a. Bang & Olufsen- og Philips fjernsyn samt IKEA produkter.

Producent

Engelbrechts