Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

Bølling bakkebord Ø50 - Eg/Sort/Hvid

 Hans Bølling Brdr. Krüger
Enhedspris 5.955,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 hverdages leveringstid
Få på lager
54/1860
Udstilllet i Brønshøj

Info

Brdr. Krüger blev etableret i 1886 af de to Krüger brødre Theodor og Ferdinand og er stadig familedrevet på 5. generation. Brdr. Krüger er nok bedst kendt for sine unikke rulle-bakkeborde designet af Hans Bølling der blev introduceret i 1963. Brdr. Krüger mener, at tidløst kvalitet opnås gennem en kombination af de bedste materialer og det fineste håndværk. Virksomheden har en stærk passion for træ og værdsætter følelsen og berøringen af dette unikke materiale.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Krüger Bakkebord i eg vendbare bakker i sort og hvid designet af Hans Bølling 

Brdr. Krüger blev etableret i 1886 af de to Krüger brødre Theodor og Ferdinand og er stadig familedrevet på 5. generation. Brdr. Krüger er nok bedst kendt for sine unikke rulle-bakkeborde designet af Hans Bølling der blev introduceret i 1963. 

Brdr. Krüger mener, at tidløst kvalitet opnås gennem en kombination af de bedste materialer og det fineste håndværk. Virksomheden har en stærk passion for træ og værdsætter følelsen og berøringen af dette unikke materiale.

Brdr. Krüger er synonymt med ærlige design - enkel og funktionel i naturlige materialer. Et enkelt design appellerer på tværs af generationer.

 

Størrelse: Ø50 cm, Højde 55 cm.

Bakker: Hvid/Sort