Krüger bakkebord Ø50 Røget eg/Hvid/Sort

Design: Hans Bølling
4.995,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 1-3 ugers leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Krüger bakkebord Ø50  Røget eg/Hvid/Sort

More Views

Beskrivelse

Klassisk Krüger bakkebord i røget eg

Bølling bakkebord i Røget eg af Hans Bølling fra Brdr. Krüger. Bakkebordet er en sand design klassiker, det smarte og funktionelle bakkeborde kan bruges i stuen, soveværelset eller entréen. De vendbare bakker har en farve på hver side, de fås i mange forskellige farver, dette har Sort/hvid laminat.

 

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø50 cm, Højde 55 cm.

Bakker: Sort/Hvid

Stel: Røget eg 

Om designeren

Hans Bølling er et godt eksempel på, at det største talent kan komme fra de mærkeligste steder. Han startede egentlig sin karriere med at ville være reklamemand, hvor han blev uddannet reklametegner, men han fandt snart ud af, at hans store lidenskab lå inden for arkitekturen og designet. Han fulgte denne passion til fulde, hvor han fik sin afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1960. Herefter har han arbejdet med en lang række af forskellige ting, der alle kan kendes som hans kunstværker ved den fornøjelige og forunderlige stil.

Stilen, Hans Bøllings arbejde er skabt ud fra, kan ret let beskrives - i hvert fald delvist. Stilen er let og legende, hvor der er et humoristisk forhold til det skønne, der altid finder basis i en fundamental form for glæde. Med egen tegnestue fra 1955 har han lavet en lang række af værker, hvor man finder stort set alt, en arkitekt kan få sine fingre i: fra legetøj og møbler til villaer og rådhuse.

Nogle af hans mest kendte værker er hans træfigurer af ænder og ællinger. Hele linjen var baseret på historien om en politimand, der stoppede trafikken for at lade en andemor med sine ællinger kommer over vejen. Ud fra dette tænkte han en lang række tanker om, hvordan man kan have forskellige holdninger til livet, og via dette skabte først sine sæt af And og Ællinger, men han skabte også to af sine nok mest kendte værker ud fra samme basis - Optimisten og Pessimisten. 

Producent

Brdr. Krüger