Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Cylinder Bordlamper

 Le Klint Le Klint
Fra 3.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 3.495,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Cylinder 382 bordlampe med base i sortbejset eg, malet stål og elegant foldet lampeskærm i plast fra Le Klint. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Cylinder lampeserien består af tre pendler og to bordlamper i forskellige størrelser. Alle modeller har håndfoldede lampeskærme monteret på en base eller ophæng i sortejdset eg, med flotte detaljer i stål, som fuldender den elegante hvide lampeskærm. 

Dimensioner:

Small: H: 25 x Ø 14 cm 
Medium: H: 37 x Ø: 20 cm

Størrelse: 

Small & Medium

Materiale:

Sortbejdset eg, stål, plast

Lyskilde:
 

Maks. 40W E27. 
BEMÆRK: PÆRE MEDFØLGER IKKE

Design: 

KLINT Design Team

Fortællingen om LE KLINT starter helt tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, hvor den første plisserede lampeskærm blev foldet af arkitekt og civilingeniør P.V. Jensen-Klint til en petroleumslampe, som han ligeledes havde tegnet.

Gribekraven bliver tilføjet
Hele familien Klint inklusive sønnerne Tage og Kaare Klint og en lang række gode venner syslede herefter med at forfine skærmen, der i disse år var den faste gave fra Klint-familien til familie og venner. Tage Klint, som var en kreativ iværksætter, valgte i 1943 at gøre Klint-familiens husflid og folderi til en egentlig forretning. Han tilføjede også de oprindelige Klint-skærme en afgørende detalje, nemlig den unikke gribekrave.

Den populære "Frugtlygte"
Kaare Klint var en kendt og respekteret arkitekt og en dygtig kunsthåndværker. LE KLINT havde derfor fra starten stor glæde af Kaare Klints enorme talent. ”Frugtlygten” og ”Kiplampen”, som han skabte omkring firmaets opstart er stadig blandt vores mest populære lamper. "Frugtlygten" indgik i vores oprindelige logo, som blev tegnet af Kaare Klint i 1943 og blev et synonym med LE KLINTs fine foldefrembringelser.
Butikken åbner
Allerede i 1943 blev der etableret en butik i København, hvor man kunne fremvise og ikke mindst sælge LE KLINT-lamper. Butikken blev indrettet med møbler af Kaare Klint, væggene blev tapetseret med Gunnar Biilmann Petersens fint blomstrede "Rosentapet" i en blå nuance, der gav modspil til de enkle, hvide plisserede lamper. Den daglige bestyrer af butikken var i begyndelsen Lise Le Charlotte Klint, datter af Tage Klint.

Jan Klint stifter Klint Fonden
I 1953 tog Jan Klint, søn af Tage Klint, over. Han var som forretningsmand lysår forud for sin tid. For at sikre sine medarbejdere oprettede han den fond, der siden 1972 har drevet virksomheden LE KLINT. Fonden uddeler hvert år en række legater til unge arkitekter og designere.
Fremtiden sikres
LE KLINT omdannes i 1972 til en fondsejet virksomhed af for at sikre fremtiden og medarbejdernes arbejdsvilkår. Hvert år samarbejder og støtter KLINT FONDEN nye upcoming designere.
Tradition forbundet med fornyelse

De klintske lamper er blevet udviklet i samarbejde med arkitekter og designere gennem hele det 20. århundrede og er løbende blevet justeret i takt med teknologiens fremskridt. Historien om LE KLINT er således ikke blot virksomhedshistorie, men ligeledes design- og teknologihistorie gennem mere end hundrede år. En udvikling, som har betydet, at LE KLINT i dag er en moderne produktionsvirksomhed, der samtidig holder fast i en stærk tradition for håndværk.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)